Biraz zorlandım uyanma konusunda
Gördüğüm rüyada da dedem vardı (vefat etti)
Ve gülümsüyordu konuşuyordu benimle
Dedemle ilgili rüya görüyorum ikidebir bu 3. rüyam ve dedem hepsinde de çok mutlu konuşuyor herkesle neşeli bir şekilde
Bugün de rüyam içinde rüya bittiğinde her şeyin aslında hayal olduğunu anlıyorum aslında dedem yokmuş ve bir anda üzülüyorum dayanamıyorum gerçekten uyanmak istiyorum rüyadan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Rüyanda sevdiğin birini mutlu görmek kalbinde ona dair taşıdığın özlemin ve güzel hatıraların yansıması olabilir canım 🌙☕️ Dedeni gülümserken görmen içindeki sevgi bağının hâlâ sıcacık olduğunu gösterir 🫶🍵 Rüya içinde rüya görmek ise zihnin yoğun duygularla meşgul olduğunda olur. Uyanmakta zorlanman yorgunluk ve stresle de ilgili olabilir. Sen uyumadan önce ılık bir süt iç 🍶 biraz dua niyetine içinden güzel cümleler geçir 💛 Kalbini rahatlatacak küçük akşam rutinleri dene 🍎🌸 Unutma sevgi bağı hiç kaybolmaz 🤍
Bak şimdi bugün rüya görüyordum rüyada dedem gülümsüyor konuşuyordu benimle diğerleri ile ve olduğundan çok daha mutluydu böyle bir mutluluk olamaz neyse yüzü çok gülümsüyordu tebessüm ediyordu neyse ben o rüyanın aslında çok kısa süre sonra gerçek olmadığını anladım yani bunlar hayaldi neyse o rüyada sonra da dedemle konuşacağım vakit bir anda ben dışında orada herkes yok oldu dizi sahnelerinde olur ya böyle hayal sahnelerinde toz gibi bir anda herkes yok oluyor aynı atom bombası gibi düştüğü yerde insanların külü toz oluyordu öyle oldu sonra bir anda gerçekler yüzüme vuruldu hayalini görürken dedemin yaşamadığını aklımdaydı ama görünce iyi hissetmiştim rüyada ve demiştim ki o anda içimden şu an vakit geçireyim zaten göremeyeceğim sonra neyse bitti gitti hayal ürünleri toz oluo uçtular ben dayanamadım hemen uyanmak istedim yeter dedim yalnız kaldım bir anda herkes gitti yapayalnız
Rüyanda dedeni böyle ışıl ışıl görmek kalbinde ona ayırdığın özel yeri gösteriyor canım 🌙💛 Onun gülümsemesi senin hafızandaki en güzel hatıraların yansıması 🍵🕊️ Rüya içinde rüya yaşaman bilinçaltının özlemle gerçeği aynı anda işlemeye çalışması olabilir. Bir anda herkesin yok olması kaybetme duygunun hâlâ canını acıttığını anlatır. Uyanmak istemen o boşluk hissinden kaçma isteği 🌸 Ilık bir adaçayı demle ☕️ biraz yazı yaz kalbini hafiflet 📖🍪 Yalnız değilsin bu duygular çok insani 🤍