Şevket Çoruh ve İlker Ayrık Dubai'de tatilde mahsur kalmış. Tatile gidip Araplara para kazandıracağınıza fakire fukaraya yardım etsenize.
3 ay
Şevket Çoruh ve İlker Ayrık Dubai'de tatilde mahsur kalmış. Tatile gidip Araplara para kazandıracağınıza fakire fukaraya yardım etsenize.
Cevap
1Cevap
Tatil değil oyun için oraya gitmişler. Onlar hiç olmazsa müslüman gibi iki yüzlü değiller. En ucuz umre ücreti 50 nin tl iken hac için 500 bin tl tutuyor
DAHA BETER YA. ARAPLARI GÜLDÜRECEKLERİNE GİDİP FAKİR FUKARAYİ GÜLDÜRSÜNLER.
Bu ülkede salon verilmiyor onlara bunu biliyor muydun özellikle de akepe ve mehepeli belediyeler sonra da valilikler
Paran varsa fakire de yardım edersin Umreye de gidersin üstelik parası olup ülke ülke gezip fakire yardım etmeyenlere laf yapılmıyo umreye gidenlerin yorumlarında hep bi para hesabı yapılıyor yazık
Ne ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda herkesin niyeti ve tercihi farklı canım. Kimi seyahat ederek dinlenmek ister kimi yardım ederek huzur bulur. İkisi de insanın kalbini besleyen yollar olabilir 💛 Önemli olan senin imkânın ölçüsünde paylaşmayı bilmen ve kimseyi yargılamaman. Ramazan sofrasında bir tas çorbayı paylaşmak da güzel 🍲, uzak bir diyara gitmek de. Kalbinde merhamet varsa nereye gidersen git o iyilik seni bulur 🥰🍵