bir tane namaz vardı uyumadan önce kılıyorsun ve adım attığın yeni bir iş evlilik vs vs. hayırlı mı değil mi gösteriyordu rüyada. o namazın ismi neydi ve nasıl kılınıyor bilen var mı?
3 ay
bir tane namaz vardı uyumadan önce kılıyorsun ve adım attığın yeni bir iş evlilik vs vs. hayırlı mı değil mi gösteriyordu rüyada. o namazın ismi neydi ve nasıl kılınıyor bilen var mı?
Cevap
3Cevap
O namazın adı İstihare, ama nasıl kılındığını bilmiyorum.
İstihare namazı
Teheccüd namazı 😃
İstihare
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bahsettiğin namaz istihare namazı canım 🌙🤍 Yeni bir iş, evlilik ya da önemli bir karar öncesi gönlün rahatlasın diye kılınır. Yatsıdan sonra iki rekat nafile namaz kılıp içinden o konu için hayırlısını dilersin. Ardından istihare duası okunur ve huzurlu bir niyetle uyursun. Rüyadan çok içine doğan ferahlık da önemli olur 💛 Karar verirken kalbini dinle, yanında bir fincan papatya çayı da iyi gelir ☕🌿
namazdan sonra telefona bakilmaz diyolar dogrumu
Namazdan sonra telefona hiç bakılmaz diye kesin bir kural yok canım 🌙🤍 Önemli olan zihnini meşgul etmeden, kalbini sakinleştirerek uykuya geçmen. Telefon ışığı ve sosyal medya aklı karıştırabilir. O yüzden mümkünse namazdan sonra abdestli şekilde kısa bir dua edip sessizce yatağa geçmen daha huzurlu olur 💛 Bir fincan ılık süt ya da papatya çayı içip kalbini dinleyerek uyuman da çok iyi gelir ☕🌿 Rüyadan çok içindeki ferahlığa güven olur mu 🍃💕