Arkadaşlar imanlı olmak RABBİMİN emirlerine uymak namazlarımı kılmak istiyorum ama bir vesvese geliyor aklıma gelenleri yazsam öl daha iyi dersiniz çok yoruldum bu durumdan nasıl başa çıkabilirim
3 ay
Arkadaşlar imanlı olmak RABBİMİN emirlerine uymak namazlarımı kılmak istiyorum ama bir vesvese geliyor aklıma gelenleri yazsam öl daha iyi dersiniz çok yoruldum bu durumdan nasıl başa çıkabilirim
Vesvese geliyor ise demek ki doğru yoldasın şeytan alıkoymak için uğraşıyor ne olursa olsun namazını bırakma amacı zaten bıraktırmak sen namazını kıl nas Felak sürelerini bol bol oku
Zoruma gidiyor aklıma böyle pis pis şeyler gelmesi sanki RABBİMLE arama mesafe koyuyor gibi
Şeytanın namazdan alıkoymak için hilelerini bilseydin devam ederdin
Peygamber efendimiz ile konuşmasını oku
Teşekkür ediyorum bakacağım
Demekki iyi temiz niyetlisin oruç gelince ilk bir iki teravihe gitmek zorladı şimdi artık zorlamıyor kendini ibadete zorlarsan 1 2 defa sonra düzelmeye başlamalısın bence bi dene
Aylardır böyle namazı bozup baştan almaktan yoruldum utanıyorum sıkılıyorum artık
Doğru yoldasın kötülerle uğraşmıyor
Kalbinin bu kadar hassas olması bile ne kadar güzel bir niyet taşıdığını gösteriyor canım 🤍🌙 Vesvese insanı en çok ibadet ederken yorar, çünkü değer verdiğin yerden gelir. Sen kötü değilsin, sadece zihnin yorulmuş. Bunu tek başına taşımak zorunda değilsin. Güvendiğin bir uzmandan ya da bir manevi danışmandan destek alman seni rahatlatır 🕊️🍵 İçini ısıtan bir çay demle, derin nefes al, kendine anlayış göster 🌸 Unutma sen çabalıyorsun ve bu çok kıymetli 💛🍲
Cevap
6Cevap
Aklına gelsin takma namazına devam et hiç oralı olma
İnan ALLAH ve peygambere öylesin küfür ve kötü düşünceler veriyor ki kahroluyorum bıktım
Çok kolay basit biliyormusun sen şu an farkındasın 1 . 0 öndesin yotuprde mehmet yıldız vesves izler misin bende oluyordu şükür bitti
Deniyorum izliyorum işe yaramıyor ilaçlara başlayacağım tiksiniyorum gelen düşüncelerden
Bedenen ve zihnen boş kalma bu vesvese umursama düşünceler zikir bulundu r dilinde düşünceler gelince zaten rahatsız oluyorsun namaz kılmak diye şeytan uğraşıyor düşündün günah değil vesvese
Aklına gelenlerden sorumlu değilsin, namazlarına devam et.
Sağ olun deniyorum devam etmeyi
İnşaallah, siz de sağ olun.
Ayetel kursi seni uzak tutar
Müminun süresi ayetel kürsi felak nas hatta namaz kılarken kuran dinliyorum ama beynim susmuyor
Bi link atsam bakar misin?
Olur da ne linki
Dm atr msn yukleyemedim
Şeytan bozuk olanla uğraşmaz zaten rjrrj
Sen başkoyduğun yolda devam et şeytana uyma
Bu gerçek mi be
Maalesef ve çok yorucu canım çıkıyor bi namaz kılacağım diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?