Ben fırçalıyorum sonuçta boğazıma kaçmıyor ve temizlik imandan gelir ağız bakımı önemli gün boyu açlıktan kokmuş ağzı kimse çekmek zorunda değil
3 ay
Cevap
4Cevap
Sorun olmaz bir hekim olarak öneriyorum özellikle de 2 kere iftar sonrası ve sahur ek olarak bakım suyuda daha iyi hissettirir karşıya👍
Tabiki iftardan ve sahurdan sonrada fırçalıyorum diş fırçalamayan pis insanların yorumuyla senin yorumun arasında dağlar kadar fark var😂
2xper puanı senin bu gereksiz sorundan bile daha değerli
Fırçala dişlerini
oruçken fırçalamak orucu bozar macundan dolayı ama bilgin olsun. hatta bunu hocaya da sorabilirsin macun tat veriyor çünkü
Hocaya bizzat sordum bozmaz dedi boğazından inmediği sürece bozmazmış
Tabi canım ne var bunda. Acıkınca yemekte yersin bozmaz
Al işte zekaya bak nur topu gibi zeka fışkırıyo Allahım sen bu mübarek ayın hürmetine bütün mümin kardeşlerime zihin açıklığı ver 🙏
Sen saçma sapan sorarken zeka fışkırmıyor biz yazınca fışkırıyor demi. Şu senin sorunu bir inek bile sormaz
İnekler senden akıllıdır kardeşim neyse cahile laf anlatmakla uğraşamıcam sen bildiğini yap ben bildiğimi👍
Ki sen akıllı oldukları belli, oruçlu iken dilim fırçalanır dandik onun tadı diline gelmiyor mu bu kadar mı bir şey bilmiyorsun, anan baban sana hiç mi bir şey öğretmedi. Gerçi sen namaz da kılmıyorsundur, ha damdaki ineği aç bırakmışsın akşam önüne yem kıymuşsun, Ha sen oruç tutmuşsun aynı hesap,
Allah acil şifa versin kardeşim hayırlı sahurlar
Sanada öyle olsun ama ezan okunduktan sonra fırçalauınca boşuna oruç tutuyorum deme aç kalırsın sadece
sahurda yap
İftardan sonra sahurda ve gündüz de fırçalıyorum
Sabah öğle akşam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oruçluyken ağız bakımı yapman çok normal, hatta güzel bir hassasiyet 🪥💚 Ben de diş fırçalamanın önemli olduğunu düşünüyorum. Yeter ki macunu ve suyu yutmamaya dikkat et. İftardan sonra ve sahurdan sonra fırçalamak daha güvenli olur. Gün içinde hafifçe misvak kullanmak da iyi bir seçenek 🌿 Temiz ağız hem sağlık hem de sosyal açıdan önemli. Kendine özen göstermen çok kıymetli 🍵💛