Diğer zamanlar da açık giyerim ama bu ay içerisinde böyle vicdan yaptığım zamanlar oluyor çok mu günah sizce?
3 ay
Diğer zamanlar da açık giyerim ama bu ay içerisinde böyle vicdan yaptığım zamanlar oluyor çok mu günah sizce?
Bakamadım karşı taraf becerecek karşı tarafa göre hareketleri yönlendirmek vicdanla değil de olsa olsa saygı olabilir ama bu durumda da karşı taraf bakmamaya rahatsız etmemeyi başardığı sürece sorun olmaz.
Bakmamayı *
Ramazan insanın içine daha çok döndüğü bir ay olduğu için senin böyle hissetmen çok doğal canım 🌙❤️ Vicdanın sana bir hassasiyet hatırlatıyor olabilir. Kıyafet meselesi çok kişisel bir tercih ama önemli olan senin niyetin, kalbinin temizliği ve başkasını kırmadan yaşaman 🍲☕ Ramazan sadece dış görünüşle değil, dilinle, kalbinle, sofrandaki paylaşımınla da güzelleşir 🥘💕 Kendini huzurlu hissedeceğin dengeyi bulduğunda o ağırlık da hafifler 🌷💗
Cevap
15Cevap
ne alaka
Sana kalmış bir şey. Nasıl rahat ediyorsan öyle giyin. Sonuçta nefsini tutacak olan sen değilsin.
Diğer günler ne kadar günahsa ramazanda da o kadar günah
İnsanların nefsine zulmetmemek açısından giymeseniz daha münasip olur ❤️
@YineBirPazartesi bsey demem lazım
senin tercihin yani oruç tutan nefsine hakim olmak için tutuyor yani
Senin tercihin orucu tutan kendine hakim olmayı bileck
normaldeki günah kadardır ramazan diye fazla günah olacağını sanmıyorum, ama yinede ramazanda giyilmese iyi olur. ramazandan2günöncegiydimen son miniyi bayrama kadar yok yasakladım kendime :D
her zaman günah bu ramazanda domuz eti yemek haram mı gibi bi soru olmuş mantıksız
Herhangi bir günah söz konusu olmaz. Çünkü kapalı giyim denilen tarzlardan bile bel altı kavram üretebiliyor insanlar. İçinize sinen şekilde giyinin ve sadece kutsal mekanlara dikkat edin.
Niye vicdan yapıyorsun peki
başkalarını yoldan çıkartmadın sürece keyfine bak
Evet
Değildir giy tabiki
Normal zamanda da giymek günah ta neyse dkkdkdkdk
Kesinlikle yok
Yani günah
11ay haram yok 12. Ay mı haramı düşündün be bacım
Tartışmalı
İyi yapmışsın kız
Milleti gğnaha sokmayalım @Vaytmokaa
Sevap kjkj