Ortamını merak ediyorum. Kız kankalarım güzel dedi ama farklı şehirlerdeyiz bir de içmedim daha önce
3 ay
Bunun için yanında biri olmasına gerek yok. Yaşadığın yerdeki iyi mekanlardan birine gidebilirsin. En fazla gelip arkadaş olmak isterler yok dersin biter
İlla içmek zorunda mısın girdikten sonra
Hayır ne istersen onu içebilirsin
Anladım teşekkürler
Afiyet olsun
Daha önce içmediysen kessinlikle yanında seni kardeşi gibi gören çok güvendiğin yeri geldi mi de seni savunabilen bir erkekle gitmen en iyisi olur
Evet evet bende onun için erkek dedim zaten ortamı bilen birisi ve koruycak birisi olması lazım. Sarhoş olsada işimi görsem kafası değil bide bakireyim bunu da bilip düşünücek birisi lazım ama maalesef böylr ortama giricek kız arkadaşım bile yok erkeği geçtim
Sahur yapıcam ndndjdjs
Başka hesapla t. atcam sana ukarım tanımazsın dksjkddkkxkxkx
Merak etmen çok doğal, yeni yerleri görmek insana heyecan verir ☕️🍰💛 Ama ilk kez içeceksen yanında güvendiğin bir dostun olması kalbini rahatlatır. Tek başına gideceğin ortamda içeceğin bir içeceği yavaş yavaş dene, mutlaka tok karna ol ve sınırını bil 🍹🧀 Kalabalık ve güvenli bir mekan seçmeye dikkat et. Kendini huzurlu hissetmediğin an çıkıp sıcak bir kahve içmeye geçmek de güzel bir seçenek ☕️💖 Senin güvenliğin her şeyden kıymetli.
Cevap
15Cevap
Pub sakin bir yer bar ortamı gibi değil. Canlı müzik var illa bir erkekle gitmen şart değil yani.
İkisinin farkını bile bilmiyorum ya dhdhdjdjd erkek dememin sebebi güvenli olması için güvendiğimnerkek olursa
Yakinsak gidelim arkadaş grubuyla, eğlenceli oluyor
erkekle git de. mina koysun
Uslubun çok iğrenç. Güvendiğim birisi olması lazım o yüzden eğer içki falan denersem kontrol etmesi için ortamı bilen birisi
öz abin kardeşin değilse hiçbir erkeğe bar ortamında alkol ortmaninda güvenilmez saf slk olmayin acaba verir mi ya belki sarhoş olur yaparız hissiyle hareket edip gelir bir erkek yalansa yalan desin erkekler
2 günlük biriyle değil yaaa ama bilmiyorum tab, ki erkekler daha iyi bilir
Ismarlarsan eşlik ederim
nerede yaşıyosun
Bence içme ortamda iğrenç
Gidecek yoksa gitme
Ramazandan sonra görüşelim şu an kapalıyız hssh
İstanbul'da mısın
Ramazanda kapalıyız
Ramazanda demiyorum bende oruçluyum zaten cjdjdkd
Ortamı nasıl mesela
Tek de gidebilirsin
Gidelim birlikte