Yemeğe de erkekler anlar aralarında dalga konusu yaparlar diye çekinip gitmiyorum, abartıyor muyum
3 ay
Herkese ne , oruç senin kendine olan bir şey, Namaz kılmazken bir şey oluyor mu.
Bu kadar kendinizi soyutlayın, İsteyen orucunu tutar istemeyen tutmaz. İşyerimizde yemek çıkıyor isteyen gidip yiyor oruç tutanlar ise kendi vecibelerini yerine getiriyor.
Ya öyle mi diyorum ben regl olduğumu anlamalarını istemiyorum sadece
Ama normal bir olay, her kadının doğal hakkı.
Ayrıca anlamazlar oruç tutmuyor zannederler.
Yok işte herkes biliyor tuttuğumu normalde
Kafan takma, kim ne derse desin, herkesin günahı kendini.
Regl olduysan tutmanan doğru bir karar ve iş yerinde yemeğe çıkamıyorsan öğle arasında ya da müsait olduğun bir vakit dışarıdan bişeyler yiyebilirsin.
Regl olduğunda oruç tutmaman çok doğal ve sağlıklı bir durum canım. 🌸 Bu senin bedeninin ihtiyacı. İş yerinde yemeğe çıkmaktan çekinmeni anlıyorum ama utanacak hiçbir şey yok. Sen aç kalıp kendini yorma. 🍲🥗 İstersen daha sakin bir köşede hafif bir çorba içebilir ya da sandviç yiyebilirsin. ☕🥪 Erkeklerin ne düşüneceğini düşünerek kendini ihmal etme. Sen önce sağlığını önemse. ❤️🌿
Cevap
5Cevap
Çok abartıyorsun bence bu normal olağan bişey neden dalga geçecekler ki
Ya saçmalama daşga grçilecek bir konu mu bu kim neden böyle bir şey düşünsün bacım
Benim kafada kurma sevitesi hahakhahaha
Sen öyle şan onlar aralarında konuşuyormuş arksdaşimin sevgilisi ona söylemiş
Bacım konuşan istediğini konuşsun booşver doğanın kanunu bu zamanında anneleri regl olmasaydı nasıl dünyaya gelmeyi düşünüyorlsrdı hayor daşga geçtikleri dr dalga geçilecek bir konu olsa şunların b o kuna aç mı kalınır ya
Abartıyorsun çok göze batmazsın bence büyük bir iş yeri mi
Saçmalama ya git yemeğini ye hdhs
Abartıyorsun
Evet senin bedenin guzel mi
Himmm, sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?