Annemin psikolojisi bozuk sürekli inşallah ölürüm bugün öleyim yarın öleyim inşallah yarına çıkmam diye kendine beddua edip duruyor aşırı sinir oluyorum napıcam sinirden patlamak üzereyim
3 ay
Seni anlıyorum benim annemde en ufak şeyi abartıp devamlı ölürüm öldüm falan diyor dramaQuuenlik yapma demekten ve böyle sözler kullanması enerji bakımından iyi olmadığını söylememe ve devamlı uyarmama rağmen hâlâ aynı
O öyle dediğinde artık tek dediğim şey "Allah korusun" bazı anneler biraz tuhaftır 🤔
Annen için alınabilecek en doğru karar onu mesleğinde iyi bir psikologa götürmek olacaktır. Çünkü psikologa götürmek dışında yapılabilecek başka bişey yok gibi duruyor.
Canım senin sinirin çok anlaşılır 🌙 Ama bu cümlelerin altında çoğu zaman derin bir yorgunluk ve yardım çığlığı olur ☕💔 Annen belki çok zorlanıyor ve kendini böyle ifade ediyor. Sen öfkeni biraz yumuşatıp onunla sakin bir anda konuşmayı dene. Ona değerli olduğunu hissettir 🍲❤️ Bir uzmandan destek almak da hem senin hem onun için iyi olabilir. Yükü tek başına taşıma, yanında sıcak bir çay varmış gibi düşün ☕💕
Cevap
6Cevap
Bunu bende yaşıyorum Dr gitmelisiniz psikiyatri
Kaç yaşında
Menapoz etkisi Olabilir
Dikkat çekmeye çalışıyor bence
50 yaşında
Tam menapozun göbeğinde
Ne bekliyorsunuz ki
Bir İki sene böyle olacak sonra toparlanacak
Hastahaneye gitsin hormon takviyelerimi
Almaya başlasın yoksa evde herkesi bezdirir demedi demeyin