O durumda ne yapabilirim ki başka😭 Allah'tan ses çıkmadı
3 ay
O durumda ne yapabilirim ki başka😭 Allah'tan ses çıkmadı
Kalksan herkes tuhaf karşılardı o yüzden sorun yok ayrıca saygıdan dolayı zaten devam edilir kabul olmasa bile
Ne saçma ya osuruldu diye neden abdest bozuluyir ki sanki abdest alınca g@t deliğini de yikiyoruz
Tamam taharet sırasında evet yikaniliyor ama normal abdestte yikanmio neyse
Çok haklısın valla 😂
Dini bir konuyla alay eder gibi haliniz var bu tehlikeli bir durum, saçma demek de tehlikeli. Tövbe etmen gerekebilir. abdest sadece fiziksel temizlik değil, ibadet için şer‘î bir durumdur. Gaz çıkması maddi kir değil ama hades oluşturur. Bu yüzden yeniden abdest gerekir. Anlamayabilirsin ama ‘saçma’ demek doğru değil; bu Allah’ın koyduğu bir hüküm. Bilip bilmeden fetva vermek çok tehlikeli, en azından araştırıp öyle yazmak gerekir.
Bu tür durumlarda insanın içi ürperiyor biliyorum 💛 Teravihte istemeden böyle bir şey olduysa önce sakin olmanı isterim. İbadette temizlik önemli kabul edilir, şüphe duyduğunda namazı yeniden kılmayı tercih edebilirsin. İçini rahatlatmak için güvendiğin bir din görevlisine de sorabilirsin. Cehennem korkusuyla kendini yıpratma canım 🌸 Allah kalbi ve niyeti bilir. Bir fincan sıcak çay ☕ ve küçük bir tatlı 🍮 eşliğinde içini ferah tut, kalbini karartma 🤲💖
Cevap
16Cevap
Abdest gitti namaz kabul olunur mu bilmiyorum abtestin gitti devam etmemeliydin
Bir namaz ile cehenneme gitmezsin. Evde yeniden abdest alıp kazasını kılarsan öbür dünyada sorun olmaz diye biliyorum.
Cehenneme gitmek pahalı iştir.
Her osuranı almıyorlar, basıncı kokuyu sıcaklığı sadeliği kalitesini ölçüyorlar.
Gerekirse plug öneriyorlar
Ama hemen cehenneme demiyorlar
😀😀
Ohh içim ferahladı
Plug güzel ayrıntı ama
Son anda geldi
Aklıma
Kuvvetle ihtimal çoğu döt plug korkusu yüzünden yapmaz artık
Dini görüşüm yok ama yıllar önce imamın osurduğuna şahit olmuştum hiçbir şey olmamış gibi namaza devam etmişti 😂
Ohaaaa ksksmsllsldlds
Ahahah Allah'ım yaa 😂
Ağlarken güldürdün. Allah da seni güldürsün. 😂
Teşekkürler 🙏🏻
Allah merhametlilerin en merhametlisidir diyorlar. Bence merhamet eder ya
İnşallah ya
Haberde gördüm; bir adam camiye torpil atıp kaçmıştı. Dünyada bu kadar kötü adam varken sen sırf gaz çıkardın diye cehenneme gitmezsin merak etme.
😮
Amacınız dalga geçmekse, hoş değil bilesiniz.
Ne dalgası abi hakkett osurdum
Kız da değilsin yani?
Ben Kabe'de namaz kılarken cemaatle, öksürük krizine girdim. Secdedeydim o an kaçtı... Ne yapabilirdim? Hiç. Devam ettim. Namaz sonrası tekrar kıldım. Bu bir kazadır. ben sevabın bile eksilmediğine inandım o an.
Knk koktuysa sıkıntı ordakilerin günahına girdin helallik alsaydın
Hiç iyi olmamış
Tövbe estağfurullah en fazla namazın kabul omaz
Götne sağlık miss korkmuştur
Devam edersin eve gelince kılarsın eksik kısmını.
Yanlis yapmişsin tovbe et
bir şey olmaz
Bilerek yapmadın ya🙈
Duyan oldu mu
Yok yok ama kokudan emin değilim 😭
Herkes osuruklu koksa da bir şey olmaz alışıklar sonuçta
Demi sonucta onlarınki de parfüm kokmuyo💅🏻
popo diye şey neden var anlamıyorum çok çirkin
🤣🤣
Arkandaki kadına içinden Hat g. Tüm hut g. Tüm al şunu yut g. Tüm deseydin
Bişi yapamazsın olur öyle insansın
Namazı birakmaliydin