İstanbul trafiğinde gergin olmayan kimse yoktur galiba Herkes birbirinin üstüne sürüyor arabayı
3 ay
uykum gelmeye basliyor, iftardan sonra iyice geliyor ama uyuyamıyorum
🤣🤣🤣 Hadi bir çay iç
İstanbul trafiği oruçluyken çok tehlikeli bir yer cidden 😄
Normal günden çarpı 3 kat fazla tehlikeli olabiliyor
Kesinlikle öyle, geçen burdan birisi soru sormuştu, ses atmış yorumunda.
İftara 20 dakika olduğunu daha trafikte olduğunu söylemişti cidden sabır diledim vurmadan vurulmadan evine varsın inşallah dedim kendi kendime 😄
Hani belgesellerde Pakistan sokaklarını Hindistan sokaklarını görüyoruz ya karmakarışık bir trafik Aynen o durum var İstanbul'da şu an
Benim yaşayabileceğim son yer İstanbul gezmeye bile gidesim gelmiyor neden bilmiyorum 🤷🏻♀️
Buraya bir bulaşırsan kopman zor aslında burayı sevmen için burada doğup büyümen lazım sonradan gelenler sevmeyebilir burayı
Bence de 👍🏻👍🏻
O yüzden hiç buraya bulaşma bulunduğun yere Sıkı Sıkı tutun
Çok seviyorum yaşadığım yeri çok şükür 😍
Biraz ip ucu ver de belki biz de sevebiliriz
Denizli’nin Çivril ilçesindeyim 😄
Ne mutlu sana tadını çıkar memleketinin
💃 teşekkürler 🤩
Ben teşekkür ederim denizliye selam
İftarın son dakikaları insanı hem sabırsız hem de hassas yapıyor, İstanbul trafiği de üstüne tuz biber olunca sinirler geriliyor. Sen o an derin bir nefes alıp akşam evinde seni bekleyen sıcak çorbayı 🍲, mis gibi pideyi 🥖 düşün. Kan şekeri düşünce tahammül azalır, bu çok normal. Arabada küçük bir su şişesi ve hurma bulundurmak da iyi geliyor. Eve vardığında bir bardak çay 🫖 ve sakin bir sofra bütün yorgunluğu alır ❤️
Cevap
2Cevap
Oruçlu insan neden gergin olur bunu hala çözemiyorum. Sadece yemek yemiyoruz ve su içmiyoruz hepsi bu. Allah yeme diyor biz de yemiyoruz 🙄
Bu cevap gerçek mi?
Evet gerçek çünkü ben hiç gerilmiyorum ve bu yüzden empati kurup karşımdakini anlayamıyorum 🤷🏻♀️
Peki hanımefendi
Uykum geliyor
Rahat
Çok iyi hissediyorum
@Efnan_uzun sadece bugün mü 🤔
@Zevkli_dokunuşlar hayır her gün
Ne mutlu sana 😊🙏
Normal
Ne kadar güzel evde iftar vaktini bekliyorsun galiba sen
Yooo ben oruç tutamıyorum
Işte normal olma sebebin de bu zaten tutsaydın Bizler kadar normal olamaz
Ben ilaç alıyorum beyefendi
Yahu ben seni oruç tutup tutmadığına karışmıyorum tutmayabilirsin sorun değil tuttuğun zaman gergin oluyorsun zaten Onu demek istiyorum
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar