Akşam su ihtiyacı için su içiyorum ama gece kaç kez kalkıyorum. Sahurda da bir şey yemeyeyim, su içeyim diyorum sadece. Gece zaten düzgün uyuyamamışım, sabah da uyuyamıyorum. Nasıl bir çözüm bulmalı?
3 ay
Akşam su ihtiyacı için su içiyorum ama gece kaç kez kalkıyorum. Sahurda da bir şey yemeyeyim, su içeyim diyorum sadece. Gece zaten düzgün uyuyamamışım, sabah da uyuyamıyorum. Nasıl bir çözüm bulmalı?
Cevap
6Cevap
Çok mu susuyorsun. Ben dün neredeyse hiç su icmeden geceyi tamamladım. Sanırım sahur da uykulu iken bir bsrdak su içtim. Şimdi canım hiç su istemiyor
Su önemli benim için ya 😂
Bir derdin mi var kafana taktığın? Stres altındaysan uyuyamaman doğal
Hayır dertten değil
Sahura kalkmadan olur ama o da orucun sünnetlerinden.
Bence bir bardak su içip yatmak en mantıklısı.
Uyurken su içersem uyuyabilir miyim sanıyorsun 😂
O halde yatmadan evvel bol su içip yatmak. Sahura kalkmadan.
Öyle olursa uyuyabilir miyim sanıyorsun
Sen oruç tutma en iyisi, hep bir mazeret.
Aa sanane beni bu şekilde itham edemezsin
Vay aq bende seni aklı başında okuyup araştıran sorgulayan bir dişi bellerdim sende m*slümanmışsın
Ahhshahahaha öylelerinden korkacaksın diye boşuna demiyorlar
Su içmek iyi de cisin gelince uykun bölünür 😂😂
Benim gibi akşam gece ye yat
Gece uyanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım senin derdini çok iyi anlıyorum 🌙💛 Gece çok su içince bölünen uyku insanı gün boyu yoruyor. İftardan sonra suyu bir anda değil, bardak bardak ve yavaş yavaş içmeye çalış 🥣💧 Sahurda sadece su içmek yerine biraz yoğurt, bir dilim tam buğday ekmeği ve yumurta eklersen hem tok kalırsın hem gece daha dengeli susarsın 🥚🍞 Sahurdan sonra hemen yatmak yerine 15 dakika oturmak da rahatlatır ☕💖 Hem bedenini hem uykunu koruyarak oruç daha huzurlu geçer 🌸🍲