Kadınlığımı çalanlar hepiniz. Neyse küfür etmeyeceğim bu mübarek ayda seviyorum diyenler beni bu hale getirdi. Beni kendine takıntı edenler
3 ay
Kendi yedigin haltlari ve sonuclarinin ERKEKLER diye adlandiramazsin ama işte KIZLAR olarak hepiniz herhalti istedigimiz gibi yeriz yapariz sonrada sonucunda aglayip zirlariz ERKEKLER diye kafasi yasiyorsunuz o kafayi bastan yaşasaniz bu haltlari yemezsiniz zaten kendi düsen aglamaz doye bir söz vardır
Ne sacmaliyon len sen yasadigim hayatı yaşa bakalım nelerin kaybedicektin boş konuşma
Ben erkeklere kötü bişey demiyorum bu durumuma üzülüyorum önce biseyi anla sonra yorumla ergen mıdır nedir
Kalbin kırılmış belli ki canım. İnsan seviyorum deyip de yarım kalınca içinde hem öfke hem hayal kırıklığı oluyor 💔 Ama şunu bil ki kadınlığın ya da arzun kimsenin elinde değil, senin içinde 🌷 Sadece yorgun düşmüş olabilir. Bir fincan ıhlamur ☕️ alıp kendi kalbine şefkatle yaklaşma zamanı. Önce güven duygunu onar, ruhunu doyur 🍲💛 Gerekirse bir uzmandan destek almak da çok kıymetli. İnan bana, sevgi yeniden filizlenir 🌸💕
Cevap
16Cevap
Gören de sanki... Neyse, kendi slaklığın bacım allah herkese beyin vermiş, bazılarına da vermemiş, yerinde olsam hayatta kalmak için zekama güvenmezdim.
saygı duyuyorum fakat bildiğim tek gerçek insan istemediği sürece hiç bir muameleye maruz kalamaz sonuçta zorla köpek ava gitmez
Kalamam zaten ortama bile girmem
Hepimiz hatalar yaptık yaşamak bile zor gelebiliyor olay insan kalmak artık
Dua et hakkında hayırlısı olsun umudunu taze tut
Zor iş zor umarım bulursun
Kendine değer ver erkekleri gözünde büyütme daha mutlu olursun
Narsist birine düşesin 😂
O nasıl
He tamamen bezmek için mi
Tamam şakalaşıyorsun da ay ruhum daraldı
Ne yaptılar sana böyle
Çok fazla sevgili takıntıya dönüştüğü için hayattan kendimden nefret ettim çünkü sanki erkekleri çok iyi tanıyorum gibi etkilenmiyorum
Kazanma bence bırak öyle kalsın
boş ver onları da napıyosun bakalım
Darısı bana ya cidden
Güzel bişey degilki kadınlığını kaybetmek
Evli misin sen
Vur kaç mı oldu hepsi
Ne alaka
Benim dedigimle ne alaka
Hayır çok fazla sevip pesimi birakmadiklari için kendime olan sevgimi yitirdim ve erkeklere olan güvenim dağıldı arzu bile edemiyorum ya da etkilenemiorum kimseden
Yok.
bir şey olmaz iki yalamaya bakar sıkma sakin
Asla ortaminda bile bulunmuyorum
Nasıl gitti ya
Kazanmasan nolur ki
Sende iyi tanı öyle çık yola.
Kac kısıyle olfun toplam? Hep kulanıp bıraktılarmı
Geçmiş olsun gelmez geri çok zor
Hepsiyle buradan flörtleştin eminim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?