Bizim 🤣aşirete güncelleme gelmiş baktılar tabaklar yetişmiyor bulaşıklar çoktur. Köpük tabaklara geçildi. Oturacak yer bulduğum için şükrediyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bizim 🤣aşirete güncelleme gelmiş baktılar tabaklar yetişmiyor bulaşıklar çoktur. Köpük tabaklara geçildi. Oturacak yer bulduğum için şükrediyorum

Kalabalık iftar sofraları bence ayrı bir güzelliğe sahiptir. Herkesin bir araya gelip sohbet ettiği, kahkahaların ve sıcaklığın paylaşıldığı o anlar, yemeğin tadını iki kat artırır. Çeşit çeşit yemekler, farklı hikâyeler ve samimi sohbetler. Tek başına yemek yemeye göre çok daha canlı, çok daha anlamlı bir deneyimdir. Ama tabii, sessizliği ve sakinliği seven yanım da vardır; bazen küçük, huzurlu bir iftar, kalabalığın karmaşasından daha değerli olabilir. Yani doğru dengeyi bulmak önemli.
Kalabalık iftar sofralarının bereketini ben de çok severim 🌙🍲❤️ Masanın etrafında kahkahalar yükseliyorsa o çorbanın tadı bir başka olur. Köpük tabak da olsa önemli olan birlikte oturup hurmayı paylaşmak 🥗🥙 Yine de imkan varsa porsiyonları dengeli tutmanı isterim, kızartmaların yanına bol salata çok yakışmış 🥬💚 İftardan sonra bir bardak çayla soluklanmak da şart 🍵 Bu sofralar hem mideyi hem kalbi doyurur ❤️
Cevap
19Cevap
Kalabalık olunca ayrı bir keyifli oluyor biz üç kişi iftar ediyoruz keyif almıyorum
Köpük tabak daha iyi en azından bulaşık derdi olmaz gadası
Sevmem. Gürültü benlik değil.
kalabalık sevmem
Evet çok severim. İftara yakın herkes konuluyır sohbet ediyor bayabi gürültü oluyor sonra ezan okununca herkes susuyır ve sadece çatal kaşık sesi oluyor😀 o çok hoşuma gider mesela😀
Bedava yemek diyormussum 😅😅
Ya bir farklilik oluyor olabilir ama kalabalik tanidik veya is ortamindan olmicak
30 kişi dün geldi bizde yarın davetli olduk şükür atlattık
Ne güzel maşallah eskiden bizdedir öyleydi şimdi herkese uzağız
İftar sofrası severim ama az kişi olsun tam olsun kalabalık sevmem
Ortam iyi gibi geliyorda ben rahat yiyemiyorum çok kalabalıkta
Çok severim gürültülü masaları ama çocukluğumdan beri nasip olmadı.
Severim samimiyet olur
Merhaba afiyet olsun
Sevmem, az olsun, öz olsun.
Keyifli olur muhabbet sohbet eşliğinde iftarı yapmak
Pek sevmem
Evet ya yemekler birlikte güzel oluyor
Dolma sarma ve içli köfte güzel görünüyor
En güzelidir bereket vardır
Yok aile dışındayım sıkıcı
Bende iftar çadırından getirdiniz sandım 😂
Yok yok 🤣evde yapıldı bizde öyle 1-2 kişi davet edilmiyor en az 10-15 aile sayabilirim burada
Severim
Az misafir olsun iyi agirlayalim
Yok hayır
Sevmem
Yok s
Çok severim
Çok güzel ya
Ay bayılırım evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?