Ben mi kavga gürültü ile aile içinde iç dünyamda fırtına kopuyor
Kimse anlamıyor..
Rabbim anlıyor mu bilmiyorum
Ben yoruldum çok
Ben mi kavga gürültü ile aile içinde iç dünyamda fırtına kopuyor
Kimse anlamıyor..
Rabbim anlıyor mu bilmiyorum
Ben yoruldum çok
Ailenle olan sorunların ne bilmiyorum ama soruların hep bu şekilde umarım düzelir her şey. 28 yaşındasın hâlâ bu tarz şeyleri yaşaman çok üzücü ve kötü.
Annemin hastalığı dışında iyiyiz çok şükür🫶
Sevindim adina
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm senin adına. Aile sorunları tartışmaları o kaosun içinde yaşamaya çalışmak ayrı bir sorun. Belli ki o anne baba kaostan besleniyor böyle şeyler hoşlarına gidip huzursuzluktan zevk alıyor.
Öyle insanlar ile öyle anne babayla aynı çatı altında yaşanmaz. İnsanın önce kendine saygısı olmalı. Bunların kendilerine hiç bir şekilde saygısı yok. Böyle insanlar her olumsuz şeyi hak ediyor. Sen de üzülme her şeyi Allah'a bırak umudunu kaybetme gün doğmadan neler doğar
Rica ederim
Yorulmaktan ziyade biz bunu anlamak ve yönetmek için ne yapıyoruz önemli olan odur. Yoksa herkes yorulur çekilir kenara. Yaradan akıl vermiş sonuçta düşünce önemli olandır. Gürültü gibi tartışmalar her ailede var ama bunu çözüme kavuşturan kaç aile vardır belki toplu iğne ucu kadar bir şeydir.
Allah insana şah damarından daha yakındır. Senin kendinde bile bilmediğin hâllerini bilir. Sabret, şükret. Elinden başka bir şey gelmezken isyana sürüklenmek ve öfke duymak kendine zarar sadece.
Sessizce sabr büyük erdemdir.
Hayırlı Ramazanlar, bereketli iftarlar.
Güzel konuştumb
Sen bir de beni İftar edince gör
Orasını bilemem hayırlı iftarlar Allah kabul etsin
Teşekkürler, sana da.
Sağol açtım ben 10 dk once
Ben de 10 dk önce açtım
Güzel
Sen nasıl oldun
Ben mi kendimi öldürmeyi düşünüyorum
Çok mantıklı.. eğer öldüremezsen B planın olsun.
Ne bileyim ebru falan yap
😂😂😂
Yemek yiyince bir nebze kendine gelmişsin 😄
Yoo degilim
Sen ne istiyorsun kuzum demeyecem, neden böyle oldu?
Ruhum sıkkın idi geçti yemek yedim daha
Afied
Sagol
Ramazan insanın içini de sofranı da ortaya koyuyor canım 🌙🤍 Sen böyle fırtına hissediyorsan bil ki yalnız değilsin. Oruçla birlikte duygular daha hassas oluyor, açlık susuzluk kalbi inceltiyor 🍵🥖 Bazen aile içindeki sesler büyüyor ama senin yorgunluğun çok gerçek. Biraz kendine şefkat ver. Ilık bir çay demle ☕ kalbini dinle 💛 Rabbim kalpten geçen sesi elbet duyar. Sen yeter ki içini toparlamaya küçük adımlarla başla. Bu günler de geçer 🌸🍲💕
Cevap
9Cevap
Elhamdülillah çok güzel geçiyor Rabbim gönlüne ferahlık versin gadası
Dün mesela çok kötüydüm aksam 18 de çıktım yataktan bugun tam tersi havalara uçuyorum dengesizligime sağlık jsjsjs
Çok şükür stabil her şey yolunda
normal geçer
Yorma kalbini, her şey olacağına varır. Huzuru bulmak zordur çabalamaya devam et
Sen anlıyor sun govani olmuyor
Uzun ömür uyanmamak 😌
Aynen govami bitmek güzel herkes rahat eder
Yorgun ise o kişi
Dinlemeli, bol bol uyumalı, uyandıktan sonra o yorgunluğunu atması için küçük küçük adımlar atmalı. Küçük hedefler koymalı. Onu hayata bağlayacak şeyler bulmalı. Ve en önemlisi ona destek olacak Biri olmalı. Bu aileden olur, Bir arkadaş Bir sevgili, onu anlayan ve destek olmak isteyen herkes olabilir.
Gerek yok yaşamaya
Bir çok şey bana nasıl öldüreceğim kendimi soyle
Allah inşirah ferahlığı versiin gönlüne, elhamdülillah çok güzel geçiyor
Bende de bazen sıkıntı oluyor nefsime tam hakim olamıyorum
Huzur dolu geçiyor Hamd olsun ama teravihe gidemedim henüz çalıştığım için
Ramazan iyi güzel ama içim sıkıntılı maalesef
O herkeste oluyor ya valla bak
Yoruldum iyice
Yorulma onlar iki yetişkin insan kavga da ederler barışırlar da önemli olan bu durumda kendini nasıl yönlendirdiğin 🌸❤️
Benim bir yönlendirmem yok ben aslında kendim neden dogdum diyorum
Kimseye faydam yok zararım çok neden dogdum
Bu düşünceyi sil hiç katkısı yok sana baktın kavga ediyorlar ortamı terk et sessiz bir yer bul otur şarkı aç dinle
Benle ediliyor ise ne olacak
Sorun ise ben isem
Sende fazla ciddiye alma hemen yumuşa geç
Peki
Geçmiyecek bir şey yok her şey geçer sıkıntılı anları yaşarken geçmiyecek gibi geliyor ama geçiyor
Kimse anlamaz rabbin hiç anlamaz tek başınasin yani
ramazan iyi geçiyor
27 yaşındasın kendi evine çık bence
Bunu diyenlere gülüyorum kolay her şey sanki
Türkiye gibi ülkede Avrupa sanıyor sunuz
Ailem çok rahat böyle karşılayacak şeyler var sağol ya
Dingin.
Normal stabil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?