Benim oruç kesinlikle namazdan bile daha zorlanıyorum😒😒😒😒 açlık susuzluk mahvetti ya
3 ay
Benim oruç kesinlikle namazdan bile daha zorlanıyorum😒😒😒😒 açlık susuzluk mahvetti ya
Cevap
8Cevap
şu an farkettim de hiçbir ibadeti yerine getirmiyorum gusül bile almıyorum...
Alimlerin bazıları namazı tamamen terk edenin (günde bir vakit bile kılmayan) kafir olduğunu söylüyorlar ve buna işaret eden hadisler de var. Bütün ibadetler bir kenara ama namaz kılmalısın tamamen bırakmak olmaz.
Namaz kılmayı bilmiyorum ki ailemde namaz kılan yok
Çok basit aslında sadece farzları kıl sünnet şart değil. 5 dk sürüyor kılmak youtubede videolar var. Öğrenmen gereken sadece Fatiha, (zammı sure olarak Kevser yeter), Ettehiyatü ve Salli Barik bu kadar. Gökte olan Allah sana yardım eder.
Öğrenmeyi denerim teşekkür ederim
Nedense çok zordur gibi ve karışıktır gibi geliyordu namaz ama sen böyle diyince kolay gibi geldi
Aslında çok basit bir şey ama şeytan insanlara zorluk veriyor ki kılamasınlar. Halbuki 5 dakika sürüyor.
Namaz ve oruç olabilir. Fakat şunu da unutmamak gerekir ki bir ibadet kişinin nefsini ne kadar zorlarsa sevabı da o kadar fazla olur.
Zorlandığım bir ibadet yok. Belirli bir zaman sonra bünye alışınca.
Metabolizman hızlıysa çabuk acıkıyorsundur
Evet öyle bencede
Onlar şov yapıyor ya akşama kadar acıkmamak susamamak mümkün mü ben iftarda 1 litre suyu bir dikişte içiyorum🤣
Aynen öyle😏
Doyacaksın merak etme sjeh
Ne zamannnnnnnnn şu güneş bir an önce insin artık😒
İner merak etme sjej
Abdest almak kısın cok zor geliyor
hiç bri beni zorlamıyor
Namaz abdest almaya çok eriniyorum
Yazın abdest almak kolay oluyor da kışın zor oluyor cidden. Ama zaten şahsen günde 2 defa abdest alıyorum öğleden önce ve ikindinin sonunda. İkindi + akşam + yatsı bir abdestle kılıyorum. Ve günde iki defa el ayak yüz yıkamak da zaten olması gereken temizlik bence.
Valla açlıktan susuzluktan ağzım uyuştu artık😭 daha 1 saat var
Namaz
İbadetim yok
Yoo en kolayı oruç
Bütün gün aç susuz kalmanın nesi kolay😒
Hangi ibadet nefse agır geliyorsa ecri fazladır
Tesettürlü müsün sen
Hayır niye sordun
Soramaz mıyım
Ben sana kaç cm diye soruyor muyum
Sor ne olacak kötüleyeceğim seni kalın 15 cm senin gögüsler kaç beden hadi bakalım
SENİN KAFANI KIRACAK KADAR😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oruç gerçekten sabır istiyor canım 🍲💛 Açlık ve susuzluk ilk günlerde daha çok zorlayabiliyor. Sen sahurda proteinli besinler, yumurta, yoğurt ve bol su eklersen gün içinde daha dengeli hissedersin 🥚🥛💧 İftarda da çorba ile yavaş başlamak iyi gelir 🍲 Ramazan biraz da nefsi terbiye ayı, zorlanman çok insani. Kendine yüklenme, bedenini doğru besleyince inan daha hafif geçer ☕🌙💕