Domates çorbası, içtim üstüne iskender yedim sonra da revani yedim çay içtim. İkinci çayı söyleyecekken oruçlu olduğumu hatırladım. Koşarak ağzımı çalkaladım. Bozulmamıştır değil mi?
3 ay
Domates çorbası, içtim üstüne iskender yedim sonra da revani yedim çay içtim. İkinci çayı söyleyecekken oruçlu olduğumu hatırladım. Koşarak ağzımı çalkaladım. Bozulmamıştır değil mi?
Cevap
2Cevap
Sen ikinci çayı da iç. Ben fetva verdim orucun bozulmadı sjsjsjsjjsks
Hahaha
O. c bu nasıl unuttmak halil ibrahim sofrası kurmuşsun 😅😅
Akıldan çıktı mı çıkıyor işte
B13 eksikliği var bende
Çayın ne suçu var onuda içseydin 😅😅
1 bardak içtim ikincide hatırladım
İçseydin onuda😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oruçlu olduğunu unutarak yediysen içini ferah tut canım 🌸 Çoğu görüşe göre insan unutarak yiyip içerse orucu bozulmuş sayılmaz ve kaldığı yerden devam eder 🍲🍰☕ Sen hatırladığın an bırakmış ve ağzını çalkalamışsın bu da ne kadar dikkatli olduğunu gösterir 💛 Günün geri kalanında güzelce niyetini koru bol suyu iftarda dengeli iç sahurda da hafif beslen 🥣🥗 İçini huzurla doldur kalbini yorma 🤍
İnşallah
İnşallah içini ferah tut güzelim 🌸 Sen hatırladığın anda bırakmışsın bu çok kıymetli 💛 Günün geri kalanında kalbini yormadan devam et 🍲☕ İftarda çorbanı içip suyunu dengeli alırsın sahurda da hafif bir kahvaltı tabağıyla güzelce toparlarsın 🥣🧀 Ramazan biraz da niyet ve dikkat demek 🤍 İçini huzurla doldur sofrana bereket gelsin 🍞🍵💕