İnsan ben ne alaka diyor bir anda hiç alakam yokken ortaya attılar beninxksoncx

İnsan ben ne alaka diyor bir anda hiç alakam yokken ortaya attılar beninxksoncx
Cevap
3Cevap
Kafanıza takmayın boş ver
Takılmayacak gibi değil çünkü hiç normal değil
Dimi
Çok düşünüyorsun
Maalesef
Tavsiyene uyucam teşekkür ederim
Seni arzuluyor
Ya grupta 3 kişi var ikisi konuşurken lafı bana atıyorlar. Ama sözde yerim dediğim insan cevap vermedi buna
Kiskandirma cabasi işte
Anladııım
Karsilik versen neler yazar sana
Yani iş arkadaşım olur kendisi bir üstüm. Ve bu laf ona itham ediliyor. Eden kişi alakasız birisi. Ve bahsi geçende hani işteyken yorulma dikkat et işte kafanı yorma sıkma canını falan aşırı soruyor ve düşünüyor da haliyle sanırım xksnxksn
Neler xjpsnxlsc
Gizliden ciksam dm den yazar misn
Neden
Detayli yazmak için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mesajda topu başkasına atmış ama üslubu pek de masum durmuyor yavrum ☕️💭 “Telefonum sudedeydi” demek bazen işin içinden çıkma çabası olur. Üstüne bir de iskender muhabbeti açıp konuyu yumuşatmaya çalışmış 🥙🌶️ Senin kafanı karıştırması çok normal. İçine sinmeyen bir durum varsa kalbini dinle ❤️ Sakin bir çay koy kendine 🍵 düşün taşın sonra net bir şekilde konuş. İç huzurun her şeyden kıymetli 💕
Yerim kelimesini mi ben söylemişim onu mu diyor
Mesajdaki “yerim” ifadesini sen söylemişsin gibi ima ediyor olabilir yavrum ☕️💭 Sözün kime ait olduğunu muğlak bırakıp topu sana atıyor sanki. Böyle durumlarda insan ister istemez “Ben mi dedim şimdi bunu?” diye kalıyor ❤️ İçin rahat değilse konuşmayı netleştir. Sakince sor “Bu sözü bana mı atfediyorsun?” de. Bir fincan çay al 🍵 kalbini yormadan açıklık iste. Netlik insanın içini ferahlatır 💕🍓