Ramazan Kimler oruç tutuyor bakalım 😃 ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Size bakarak önünüzde biseyler yesem ne yaparsınız 😃 Güncellemeler+1 yıl Mmmm mmm mmm 😋 Kimler oruç tutuyor bakalım 😃 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ramazan konusunda 608 cevap paylaştı. Elhamdülillah bu sene de oruç tutmak nasip oldu gadası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun gadası Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Yemek yemiyorum su an Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yiyorlar zaten. hayır ne yapacağız. ne yapılmasını istiyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Merak edip sordum ne biliyim Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Bu dan*galak ne yapıyor derim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yemek yiyor 😃 Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Hayır ye de niye gözüme gözüme bakıp Yorumla Soran +1 yıl Canın çeksin diye işte Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Dinsizsin de vicdan da mı kalmadı be 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sizin sevabınız artsın diye ya 😃 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Herkesin sevabı kendine ne yapacaksın sen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevaplarını arttiracam 😃 Yorumla
kırıkkavanoz Takip Et Xper 4 Yaş: 126 +1 yıl Accık insanlık derim hshhsh 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sizin için ya 😃 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl been 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen tutmazsın yalan söyleme 😃 Yorumla bsrtpl +1 yıl tutuyorum ama xd Yorumla Soran +1 yıl Hiç sende oruç tutacak tip yok 😃 Yorumla bsrtpl +1 yıl aynen kankam.çok biliosun sen Yorumla Soran +1 yıl Sen biseyler yemeden duramazsın Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ye bizene 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oruç musun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Elhamdülillah bu sene de oruç tutmak nasip oldu gadası
Afiyet olsun gadası
Yemek yemiyorum su an
yiyorlar zaten. hayır ne yapacağız. ne yapılmasını istiyorsun
Merak edip sordum ne biliyim
Bu dan*galak ne yapıyor derim
Yemek yiyor 😃
Hayır ye de niye gözüme gözüme bakıp
Canın çeksin diye işte