Ramazan Bayramın son günündeyiz. Herkes evine dönüyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Bugün hereks evine gidiyor abimin 2cisi de gitti 😃😶 Güncellemeler1 yıl Çok süper soru sormussun sorun artık vitrinde😃😄 Bayramın son günündeyiz. Herkes evine dönüyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 1 yıl Hiç bayram gibi geçmedi zaten oruç tuttuk oldu bitti işte en azından ibadetimizi yaptık gibi düşünelim😂 zaten evindeydim hala evdeyim 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Biz yazlığa geldik dün. Biraz tatil 1 1 Yorumla Soran 1 yıl He burası buzgibi yağışlı hava Yorumla
u Affedilmeyen Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Bize gelenler dün gittiler sakince oturuyoruz.. 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Herkes evine hayırlısıyla gitsin aşırı yoğun bir trafik var diyebilirim. Maalesef bayramın son günü bu yoğunluğun önüne geçemiyoruz Yoğunluk olduğu için de trafik kuralları aksaya biliyor bu da can sıkıcı bir durum oluşturuyor 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyle 😃 ya evet bugün de abim gitcem öbürü 😅 Yorumla
berksvoice Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% 1 yıl Hmm ev boşaldığına göre artık konuşabilmemiz için müsaitsin demek ;) 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Ilk 2 gunu calisarak gecirdima ve bu gorusu 3. Gunde calsiirken yaziyorum. Saygilar :D 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zaten hep evdeydik 1 0 Yorumla
ChristianGray Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Abinin neyi anlamadım 1 26 Yorumla Soran 1 yıl 4abiden 3 cusu bugün giti Yorumla ChristianGray 1 yıl Yalnızmı kalıcan evde Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyle 😃 Yorumla ChristianGray 1 yıl İyi mi kötümü Yorumla Soran 1 yıl Hem iyi hem kötü Yorumla ChristianGray 1 yıl Detay ver 🤔 Yorumla Soran 1 yıl Bazen sıkılıyor yalnızlıktan sadece aanne ve baba oluyo. Yorumla ChristianGray 1 yıl Çalışmıyomusun Yorumla Soran 1 yıl Hayır malesf Yorumla ChristianGray 1 yıl Akran damı yok yakında Yorumla Soran 1 yıl Ne akrani Yorumla ChristianGray 1 yıl Yaşıtın yani dost arkadaş Yorumla Soran 1 yıl Yok fazla hepsi de evli ya 😐 Yorumla ChristianGray 1 yıl 🥲🥲 arkadaş lazım sana Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla ChristianGray 1 yıl Ben emre Yorumla Soran 1 yıl İyi Yorumla ChristianGray 1 yıl Arkadaş olmucazmı Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyom ki Yorumla ChristianGray 1 yıl Neyi bilmiyon 😄 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaş olmayı Yorumla ChristianGray 1 yıl Öğretirim istersen Yorumla Soran 1 yıl Neyi ya🤣😂 Yorumla ChristianGray 1 yıl Önce isimleri söyleyecez mesela Yorumla Soran 1 yıl burada mı soylicem Yorumla ChristianGray 1 yıl Mesaj at 🤔 Yorumla
muhammed1652 Takip Et Xper 1 Yaş: 44 1 yıl Geçmiş olsun yapacak bir şey yok evli evine köylü köyüne 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 38 , eic 53% 1 yıl E yarın iş başı herkes için, normal... 1 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 93% 1 yıl napsınlar baska 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Gitsinler Yorumla Cekicicılgın06 1 yıl sende gıt Yorumla Soran 1 yıl 🤣😂 Yorumla Cekicicılgın06 1 yıl 😞😞🤪💋 Yorumla
Yarali_kalp28 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Ben mesaideyim bayramın son günü 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İstemi Yorumla Yarali_kalp28 1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiç bayram gibi geçmedi zaten oruç tuttuk oldu bitti işte en azından ibadetimizi yaptık gibi düşünelim😂 zaten evindeydim hala evdeyim
Biz yazlığa geldik dün. Biraz tatil
He burası buzgibi yağışlı hava
Bize gelenler dün gittiler sakince oturuyoruz..
Herkes evine hayırlısıyla gitsin aşırı yoğun bir trafik var diyebilirim. Maalesef bayramın son günü bu yoğunluğun önüne geçemiyoruz Yoğunluk olduğu için de trafik kuralları aksaya biliyor bu da can sıkıcı bir durum oluşturuyor
Aynen öyle 😃 ya evet bugün de abim gitcem öbürü 😅
Hmm ev boşaldığına göre artık konuşabilmemiz için müsaitsin demek ;)
Ilk 2 gunu calisarak gecirdima ve bu gorusu 3. Gunde calsiirken yaziyorum. Saygilar :D
Zaten hep evdeydik
Abinin neyi anlamadım
4abiden 3 cusu bugün giti
Yalnızmı kalıcan evde
Aynen öyle 😃
İyi mi kötümü
Hem iyi hem kötü
Detay ver 🤔
Bazen sıkılıyor yalnızlıktan sadece aanne ve baba oluyo.
Çalışmıyomusun
Hayır malesf
Akran damı yok yakında
Ne akrani
Yaşıtın yani dost arkadaş
Yok fazla hepsi de evli ya 😐
🥲🥲 arkadaş lazım sana
Olabilir
Ben emre
İyi
Arkadaş olmucazmı
Bilmiyom ki