Hayır aklımı kaybetmedim. Kaçırmadım çok şükür. Sadece önemsediklerime, bir de tanıdıklarıma mesaj attım. Diğer bayram onlara da atmayacağım. Sadece bana değer verenlere mesaj atacağım.
Hayır benim eski sevgilim olmadığı için kimseye yazmak gibi dertlerim de olmadı. yani yazmak istemiyorsam zaten yazmam. yazmak istiyorsam da zaten bunun için bayramı beklemeye ihtiyaç duymuyorum ben yazardım yine de :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
mesaj atmadım kimseye
toplu mesajları da sildim bolca:)
dolayısıyla bir tehlike olmadı
iyi bayramlar
Hayır bayramda kimseye mesaj atmadım
Hayır aklımı kaybetmedim. Kaçırmadım çok şükür. Sadece önemsediklerime, bir de tanıdıklarıma mesaj attım. Diğer bayram onlara da atmayacağım. Sadece bana değer verenlere mesaj atacağım.
👏🏻👏🏻👏🏻
Bu bayram yeterince morelim bozuldu açıkçası. Hayırlı bayramlar dilerim.
Size de. İnsanları çok önemsememek lazım. Her neyse kimse canınızı sıkan gerçekten boşverin…
Çok boşverdim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Hayır benim eski sevgilim olmadığı için kimseye yazmak gibi dertlerim de olmadı. yani yazmak istemiyorsam zaten yazmam. yazmak istiyorsam da zaten bunun için bayramı beklemeye ihtiyaç duymuyorum ben yazardım yine de :)
İyi bayramlar abla kusura bakma kutlayamadım :)
Evet yine adeti bozmadım yazdım ama bu sefer inkar ettim ben yazmadım yanlışlıkla yazılmış diye fazla uzatmadı geri engelledi.
Kıyamam🍀Canın sağolsun…
Eyvallah ablam
🍀🍀🍀
Kendisini 'Diyarbakır cahili' olarak adlandıran şahsa biraz laf söylemiş olabilirim :)) onun dışında gayet sakin geçiyor
Atmaya bile elim varmadı, profilinde bi’ erkek vardı. Hala atlatamadım
🥹🥹🥹
..
Canın sağolsun.
Hiç öyle düşünmüyorum, ilk fırsatta tek gidişlik bi’ piyango bileti umuyorum
Yok artık!
Neyse neyse, teşekkür ediyorum, bol şans diliyorum
Cümlemize
Çok şükür bende olmadı. Ama bana yazan birisinden şüphelendim, yanlışlıkla yazdı sanırım :)
Öyle biri yok olsa da atmazdım.
👏🏻👏🏻👏🏻
Aklıma bile gelmedi ohh. 😂
👏🏻👏🏻👏🏻☺️
Bu bayram sadece mesaj atanlara attim
👏🏻👏🏻👏🏻
Hayır
Yazılmaması gereken kişi attı.:)
Asla atılmadı atılmaz da o defter kapandı.
👏🏻👏🏻👏🏻
Hayır 😄
👏🏻👏🏻👏🏻
🫡
Asla!
👏🏻👏🏻👏🏻
Mesaj at perileri geldi ama hakim oldum
👏🏻👏🏻👏🏻
Arandı es dost
Hayır
👏🏻👏🏻👏🏻
Sen neden attın, çok seviyorsan ayrılmasaydın
Atmadım, atmam. Ne alaka? Soru sordum sadece…
Alakayı sen daha iyi bilirsin. Aferin..
Atılmadı
👏🏻👏🏻👏🏻
Hayır
Evet
Hayir tabiki 😂
Kimsem yok :)
Hiç kimseye atmadım