Ramazan Bayramın 1. günü misafir mi oldunuz, misafir mi ağırladınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bayramın 1. Günü misafir mi oldunuz misafir mi ağırladınız? Bayramın 1. günü misafir mi oldunuz, misafir mi ağırladınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Tam misafirliğe giderken misafir ağırladık sonra hep misafir oldum 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 1 yıl Misafir ağırladık bugün de misafirliğe gideceğiz 😄 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Öğlene kadar uyudum. Sonra dışarı çıktım geri geldim misafirler gelmeye başladı 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Ramazan konusunda 539 cevap paylaştı. Misafirliğe gideriz her zaman gadası 1 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ne misafir oldum ne misafir ağırladım. Evde yokuuuz dedim 😄 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ramazan konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben ikisi de olmadım sadece arkadaşlarımın kutladım o kadar. 1 0 Yorumla
m TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Misafir oldum.. Çok yorucu bir gündü.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tam misafirliğe giderken misafir ağırladık sonra hep misafir oldum
Misafir ağırladık bugün de misafirliğe gideceğiz 😄
Öğlene kadar uyudum. Sonra dışarı çıktım geri geldim misafirler gelmeye başladı
Benim işim vardı direkt bayramı terk ettim
İkiside oldum 😄 ama bir kahve içemedim 😒
Misafirliğe gideriz her zaman gadası
Ne misafir oldum ne misafir ağırladım. Evde yokuuuz dedim 😄
Ben ikisi de olmadım sadece arkadaşlarımın kutladım o kadar.
Misafir oldum genelde ‽
Her ikiside oldum
Evimde kendimi misafir ettim 😂😂
Her ikisini de yapmadım.
😀
Misafir oldum.. Çok yorucu bir gündü..
Agirladik
Yoktum evde gün boyu dışarıdaydim
Misafir agirladim
Misafir oldum
Misafir ağırladık.