Ramazan Bayram ziyaretinde en sık hangi tatlı ile karşılaştınız? a101kekspir Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Daha gitmedim djjsjd kendimi oruçlu gibi hissediyorum hsh Bayram ziyaretinde en sık hangi tatlı ile karşılaştınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben gitmedim maalesef 0 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Biz bı yere gitmeyiz. Ama bizim evde baklava olur. 1 2 Yorumla funnygood122 +1 yıl Bizde gitmeyiz Yorumla Huzurluhuzursuzz +1 yıl @funnygood122 iyi tek degilmsiim buda güzel Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kuş yuvası denilen baklava gibi şerbetli bir tatlı var ya onunla 0 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Tatlı yemedim henüz 😅 yemeklerden tatlıya yer kalmadı 😕 0 0 Yorumla
funnygood122 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hicbiryere gitmedim bayramda ziyaretler bana ters huyum degil 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Annem saray muhallebisi yaptı baklava yaptı 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Baklava ve şekerler, dişsis kalacaz haha 0 0 Yorumla
çikolata_ağacı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bir kez daha önüme baklava konulursa kusucam 0 1 Yorumla funnygood122 +1 yıl 😂 Yorumla
Clarissaben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Şöbiyet gormek istemiyorum artik dnxbxbx 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Anneannemin ev yapımı baklavası ile. 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Baklava. Aslında Şeker bayramı baklava bayramıdır. 0 0 Yorumla
oskii Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl En sık değil hep baklava ile karşılaştım hep. 0 0 Yorumla
Resco123 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Eti cin 0 2 Yorumla a101kekspir +1 yıl Eti cin tatlımıydı ya sjs Yorumla Resco123 +1 yıl Hayır baharatlı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben gitmedim maalesef
Biz bı yere gitmeyiz. Ama bizim evde baklava olur.
Bizde gitmeyiz
@funnygood122 iyi tek degilmsiim buda güzel
Kuş yuvası denilen baklava gibi şerbetli bir tatlı var ya onunla
Tatlı yemedim henüz 😅 yemeklerden tatlıya yer kalmadı 😕
Hicbiryere gitmedim bayramda ziyaretler bana ters huyum degil
bugün bayram mı 🙄😳 uyuya kalmışım
Annem saray muhallebisi yaptı baklava yaptı
Oruca o kadar alıştım ki ben de
Baklava elbette ki😋
Baklava ve şekerler, dişsis kalacaz haha
Bir kez daha önüme baklava konulursa kusucam
😂
Şöbiyet gormek istemiyorum artik dnxbxbx
Anneannemin ev yapımı baklavası ile.
Baklava. Aslında Şeker bayramı baklava bayramıdır.
En sık değil hep baklava ile karşılaştım hep.
Ziyaret de tatlı da yok yemedim
Ziyarete gitmedim
Hiç biriyle
Gitmedim
Eti cin
Eti cin tatlımıydı ya sjs
Hayır baharatlı
Baklava
Şeker
Kadayıf