çünkü uzun zamandır kutlamıyorum yani akraba ziyaretleri yapmıyorum sadece internetten kutlayan arkadaşım varsa kutlarım ayda ben onlar yazmadan kutlarım bayram klasikleri benim için mazide kaldı diyebilirim. zaten inancım da olmadığı için geleneklere bağlı kalmıyorum. ama yine de bu sevinci paylaşanların sevincine ortak oluyorum
Sarı kola neden içecekten sayılmıyormuş gibi 😂bu umarım sadece bana böyle gelmiyordur. Siyah kola bitince sanki içecek kalmamış gibi havalar oluşuyor oysa dolapta daha açılmamış iki sarı kola duruyordur.
Barış Manço'nun Bugün Bayram şarkısı eşliğinde evin şekerliğinden şeker çalmalı ev içi moralli neşeli bayram koşturmacaları en sevdiğim Bayram klasiğimdir. 😊 Behuv bey herkese mutlu bayramlar diler. 😊
Bayram sabahı kahvaltı yapmak ve sonrasında akraba ziyaretleri için dışarıya çıkıp bayramlaşmak tatlı yemek Sanırım uzun süre tatlı yemeyi düşünmüyorum yeteri kadar şeker yüklemesi yaptım
Hayırlı bayramlar ben her bayram olduğu gibi bu bayramda da evdeyim benim için bayramlar hep evde geçiyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
çocuklarımla geçirdiğim ilk bayramımız kendi yetiştirilme tarzımda olduğu gibi eski bayramlarmış gibi davranmaya çalışıyorum geleneklerimiz devam etsin