Ben genelde şeker tüketmiyorum pek bayramlarda genelde şunları yerim, çorba, hurma, zeytin, peynir, börek, sigara böreği, pide, kebap, pilav, tatlı, meyve, çorba, omlet, yumurta, peynir, zeytin, sebze yemeği, süt, yoğurt, meyve Ana yemek: hindi, tavuk, rosto, balık Yan yemekler: kızarmış patates, pilav, sebze yemeği, salata, Tatlı: trileçe, baklava, cheesecake, şekerpare, meyve salatası, Ana yemek: hindi, rosto, somon, sebzeli fırın yemekleri Yan yemekler: kızarmış patates, sebzeler, pilav, makarna, rosto sosları Tatlı: kek, kurabiye, çikolatalar, elmalı tart
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben genelde şeker tüketmiyorum pek bayramlarda genelde şunları yerim, çorba, hurma, zeytin, peynir, börek, sigara böreği, pide, kebap, pilav, tatlı, meyve, çorba, omlet, yumurta, peynir, zeytin, sebze yemeği, süt, yoğurt, meyve Ana yemek: hindi, tavuk, rosto, balık
Yan yemekler: kızarmış patates, pilav, sebze yemeği, salata, Tatlı: trileçe, baklava, cheesecake, şekerpare, meyve salatası, Ana yemek: hindi, rosto, somon, sebzeli fırın yemekleri Yan yemekler: kızarmış patates, sebzeler, pilav, makarna, rosto sosları Tatlı: kek, kurabiye, çikolatalar, elmalı tart
Masallah ne kaldı baska
Hayırlı bayramlar
Bugun var işte
Mutlu bayramlar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!