Ramazan Bayram namazına gittiniz mi kaçırdınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İyi bayramlar ben gittim Bayram namazına gittiniz mi kaçırdınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Cod2009 Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 6 ay Ben gittim Alarm kurmuştum fakat tam uykuya dalamadığım için gerek kalmadı Hem Sabah hem de bayram namazı kıldım Ramazan bayramınız mübarek olsun 0 0 Yorumla
miyavcıkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 93% 1 yıl Hiç namaz kılmadım... 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Allah nasip eder inşallah 🙏 Yorumla
Psikopatdonsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Gıttık geldik 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Allah kabul etsin iyi bayramlar Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 85% 1 yıl Gitmedim. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Uykuya mı kaldin abi Yorumla MuratRna 1 yıl Aynen. Yorumla
Resco123 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Gittik 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Allah kabul etsin iyi bayramlar Yorumla Resco123 1 yıl Amin ecmain Yorumla
salamanka Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Gittik elhamdülillah 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Allah kabul etsin Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ramazan konusunda 1,7b cevap paylaştı. gitmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben gittim Alarm kurmuştum fakat tam uykuya dalamadığım için gerek kalmadı Hem Sabah hem de bayram namazı kıldım Ramazan bayramınız mübarek olsun
Hiç namaz kılmadım...
Allah nasip eder inşallah 🙏
Gıttık geldik
Allah kabul etsin iyi bayramlar
Gitmedim.
Uykuya mı kaldin abi
Aynen.
gerek yok
Gittik
Allah kabul etsin iyi bayramlar
Amin ecmain
Gittik elhamdülillah