Ramazan İyi akşamlar neler yapıyorsunuz 🌸💃🏻 ? yaren2344 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Şimdiden çok tatlı bayramlar 🌺 son iftarı yaptım tatlımı alıp film izliycem önerilerinizi alabılırım ☺️💙 İyi akşamlar neler yapıyorsunuz 🌸💃🏻 ? Cevapla Film Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Son iftar sonrası bende ailemle tatlı ve kahve keyfi yapıyorum şu an 1 0 Yorumla
hedefhukuk01 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 70% +1 yıl Pov: Tatlıya aşık olamazsın o bir canlı değil.Ne: 🤤❤️😋 1 0 Yorumla
eist1980 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 66% +1 yıl İyi bayramlar, Stephen King seversen 'Kusursuz Furtına' derim 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl az yee kocaman pastayı almışsın 🙄 0 5 Yorumla yaren2344 +1 yıl Kocaman mı 😂😂 Yorumla Gök-mavi +1 yıl 4 kişilik o pasta 😳Iftari yapmış yemiş yemiş göbüşü çıkmış giyinmiş gri pjamayi oturmuş tv karşısında tünekliyor 😐😯 Yorumla yaren2344 +1 yıl Evet haklısın 😂😂 Yorumla Gök-mavi +1 yıl Haklıyım tabi Neyse kolay gelsin afiyet olsun mutlu bayramlar dilerim 😊💖🇹🇷 Yorumla yaren2344 +1 yıl Sizede Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl ayıb ayıb hani bize 0 2 Yorumla yaren2344 +1 yıl Size de gondereyım 😂 Yorumla ElCuco +1 yıl lütfen 🥺 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Son iftar sonrası bende ailemle tatlı ve kahve keyfi yapıyorum şu an
Pov: Tatlıya aşık olamazsın o bir canlı değil.
Ne: 🤤❤️😋
İyi bayramlar, Stephen King seversen 'Kusursuz Furtına' derim
az yee kocaman pastayı almışsın 🙄
Kocaman mı 😂😂
4 kişilik o pasta 😳
Iftari yapmış yemiş yemiş göbüşü çıkmış giyinmiş gri pjamayi oturmuş tv karşısında tünekliyor 😐😯
Evet haklısın 😂😂
Haklıyım tabi
Neyse kolay gelsin afiyet olsun mutlu bayramlar dilerim 😊💖🇹🇷
Sizede
ayıb ayıb hani bize
Size de gondereyım 😂
lütfen 🥺
Bol kalori desene