Aferin benim arkadaşım düşüncelidir. Bir çocuk için gayet güzel düşünülmüş hazırlanmış paket olmuş. Bu vesile ile bende senin bayramını kutlar tüm dileklerin bende katılırken sana ve çocuklarına sağlıklı mutlu nice bayramlar dilerim. Sağlıklı ve mutlu bayramlar dilerim
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık hayırlı bayramlar dilerim 🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılBu şekerler çok güzel oluyor ya; eskiden Ülker stars vardı; tıpkı onunngibi 😃😃 Parayı boş ver de o şekerler çoğu çikolatadan daha güzel seçim; bu işi biliyorsun abla iyi seçim 😎😎🎩👍
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam... hayırlı bayramlar dilerim 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim abla, iyi bayramlar 🎩🎩
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim de güzel gidiyior bayramın kutlu olsun ablam :)
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık hayırlı bayramlar dilerim 🙏
+1 yılBayram hazırlıkları çok şükür bitti. Hediyeler çok hoş olmuş bence çocuklar sevecektir
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
+1 yılÖncelikle bayramın mübarek olsun mutlu huzurlu günlere öyle bayram hediyesi vereceksen bende geleyim el öpmeye
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 amin gülüm cümlemizin insallah birlikte nice güzel bsyramlara inşallah ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılİyi bayramlar benimki.
Çok ince düşünmüşsün, çok tatlı özellikle arı. 🐝
Benim için nasıl bir paket hazırladın? 😍
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 hayırlı bayramlar 🌺🌿🌺
5 çok olmasın yorma kendini, 1 lira koysaydın. 5 lira çocukları bozar, pavyona falan giderler mazallah
13 Yorumla- +1 yıl
Evet gülüm biraz az oldu çünkü haliyle bugün
bayram dolayısıyla evimin masrafı çocukların alışveriş masrafı vss derken bütçem bu kadarına yetti , bu şekilde 20 paket hazırladım az oldu ama gönülden oldu... yorumun için teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🌺🌿🌺 - +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılBi hazırlık yapmadım yani bildiğin normal cuma günü işte. Zaten çalışıyorum o yüzden gündüz uyucam bayram falan tın yani bana
13 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur gülüm ne diyim rabbim kolaylık versin , işin gücün rast gitsin inşallah 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🌺🌿🌺
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Yaaa çok şeker olmuş bu. Eline sağlık hayırlı bayramlar.
17 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🌺
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏
+1 yılİçimdeki çocuk için bundan bende istiyorum öpim apla😊
14 Yorumla- +1 yıl
Senin canın sağolsun 🤗 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
- +1 yıl
E hani verde seninde canın sağ olsun (bunu içimde ki çocuk dedi) 😃
Teşekkür ederim sizinde bayramınız mübarek olsun (bunu ben dedim 😊) - +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
Harbiden böyle bir şey yaptın mı helal sana lan gözlerim doldu
16 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 evet gülüm bu şekilde 20 paket hazırladım az oldu ama gönülden oldu... yorumun için çok teşekkür ederim hayırlı bayramlar dilerim 🙋
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Benim bugün haliyle evimin masrafı çocukların masrafı vss derken bütçem bu kadarına yetti siz kendi bütçenize göre hazırlayabilirsiniz önemli olan çocukların o mutluluğunu azda olsa görebilmektir 🌺🌿🌺
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Çok iyi ya geçen sene bende yapmıştım busene canim istemedi hiç birsey
11 Yorumla- +1 yıl
Sağlık olsun gülüm bu sene nasip değilmiş demekki inşallah seneye kısmet olur yaparsın sevdiklerinle huzurlu mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar 🌺🌿🌺🌿🌺
+1 yılKeşke komşun olsaydım abla 😂 bayramı evde geçirecem. belki balığa gideriz 2. Günü
11 Yorumla- +1 yıl
Hadi inşallah sağlık huzur dolu bir bayram geçirmen dileğiyle hayırlı bayramlar 🌺🌿🌺
+1 yılYaa cok canım bisey. isinin gucunun olmadigi belli. boyle sacma sapan seylerden mutlu olan insanlar herseye gulucuk sacan insanlar cok tuhaf. hic hayat gormemis insanlar oluyorlar yani uzuldum senin adina. seni kizdirmak icin yazdjgimi sanma en icten hissetiklerimi yazdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayramda çalıştık şimdi tatil yapıyoruz bide bayramın kutlu olsun neden yazmadın soruma cevap
15 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım sevdiklerinle birlikte huzurlu nice güzel bsyramlar geçirmen dileğiyle 🙏
- +1 yıl
Hangi soruna cevap yazmadım sen kimsin bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılSenin gizliyim ben 😂
- +1 yıl
😂😂 bir sürü gizli yazan var ama
Cevap sahibi+1 yılDur sana yazım hatırlarsın
+1 yılGüzel düşünce
Hayırlı Bayramlar 😇
13 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık hayırlı bayramlar dilerim 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Bayramlık traşımızı duşumuzu olduk sabaha Allah kerim 🙂
13 Yorumla- +1 yıl
Ohhh miss sıhhatler olsun hayırlı bayramlar dilerim 🙋
- +1 yıl
Amin gülüm cümlemize inşallah 🙏 teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık
+1 yılÇok düşüncelisiniz ama yaşadıklarınız galiba aklımız ve kalbinizdekilerle çok ters
128 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam
- +1 yıl
Hangi konuda ters mesela bunu size düşündüren şey tam olarak nedir
- +1 yıl
Özellikle dikkatimi çeken kullanıcılardan birisiniz karakteriniz düşünce ve fikir yapınız yorumlarınızdan okunuyor yaşadıklarınıza gelince eski eşiniz le yaşadıklarımıza ilişkin şeyler görmüştüm
- +1 yıl
Yani renkli hayat dolu cıvıl cıvıl bir karakterin eski eşimde tam tersi bir karaktere sahipti ama birsekilde anlaşıyorduk şahsi hiç bir sorunumuz da yoktu boşanma sebebim eşim değil zaten annesidir onun tek kabahati bana yuvasına sahip çıkamamasi oldu biraz anne kuzusuydu onun haricinde bir kötülüğünü hiç görmedim saygım sonsuz çocuklarımın da babası sonuçta oyuzden hakkında da kötü konuşmak istemem sadece benim kişiliğime ters klasik bir adamdı okadar
- +1 yıl
Umarım açıklayıcı olmuştur
- +1 yıl
Bu hayatta hiç kimse hayel ettiği hayatı yaşamıyor zaten ve iki ruh asla birbirine denk gelmiyor hayatin döngüsü bu şekilde ilerliyor... nasipten öte yol yok demişler
- +1 yıl
Evet gayet açıklayıcı oldu cinsel sorunlarda görmüştüm. Ama bu enerjinizi kaybetmeyin bazı insanlar vardır kolay kolay görünmezler benimde burada bir sevgilim vardı hatta modorator du eski eşi yüzünden 5 yıl önce ayrıldık kafa yapınız aynı
- +1 yıl
Aynı şehirde olsak manzaralı bir yerde bir fincan sıcak kahveyi paylaşmak isterdim
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 içmiş kadar oldum düşünmen yeter nasip belli mi olur
- +1 yıl
Sen neden eski eşi yüzünden ayrıldın ki
- +1 yıl
Bunu başka bir yerde konuşa bilirmiyiz
- +1 yıl
Nedenini açıklayacağım
- +1 yıl
Anladım tm peki saygı duyarım düşüncene
- +1 yıl
Kendisi burada yönetici hoş olmaz
- +1 yıl
burada konuşmak ta pek doğru olmaz zaten çünkü benim. Yorumlarımı bayan erkek okumaya çok meraklidirlar oyuzden insanın özeline kişiliğine saygı duyuyorum
- +1 yıl
Saygıyı kaybetmemek lazım bakın ilişkide en önemli olan budur saygı sevgiyi beraberinde getirir ama sevgi herzaman saygıyı dogurmuyor
- +1 yıl
Takip ediyorum sizi zaten sohbet etmek isterseniz beklerim
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
😇
- +1 yıl
Peki neden dikkatini ben çektim ki bukadar okadar da dikkat cekicek bir ozelligie sahip değilim ki
- +1 yıl
Burada dikkat çekici kadınlar var takdir edersiniz ki
- +1 yıl
yorumlarınız sorularınız görüşleriniz simaniz da gördüğüm de hissettiğim insan kendini belli eder işte söyleyemediklerim var burdan kısıtlıyorum kendimi mesaj yoluyla konuşursak daha detaya ineceğim
- +1 yıl
Anladım burayı mizah amaçlı kullanıyorum oyuzden de hep mizah ağırlıklı sorular seviyorum yorumlarımda öyle zzaten 😂 oyuzden dedim sana millet benim yorumlarımi okumaya vok meraklidirlar diye
- +1 yıl
Özeline saygı duydum
- +1 yıl
Geyik muhabbeti seven çok ben keşfetmeye geldim kaliteli insanlar çıkıyor burdan
- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın
- +1 yıl
Ben ikisinide yapabiliyorum işte hem geyik muhabbeti yapıyorum bunu yaparkende çok değerli insanlar da tanıyorum
- +1 yıl
Tanimak istedigim kişiler arasında siz varsınız şu an
Allah hayrınızı kabul etsın. Ince dusunmussunuz. Benım ıcın bu bayram en kotu bayram
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 sizin için neden kötü peki
+1 yılMükemmel düşünülmüş ben kapıya gelirler diye para ve şeker hazırladım da kimse kapımı çalmadı henüz :/
00 YorumlaAynı ya değişen bir şey yok
11 Yorumla- +1 yıl
Sağlık olsun bayramını en içten dileklerimle kutlarım sevdiklerinle birlikte huzurlu nice güzel bsyramlar geçirmen dileğiyle 🙏🙏
Güzel olmuş. Umarım beğenirler..
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏
o para 5 liramı yoksa 50 liramı 🤔
11 Yorumla- +1 yıl
5 TL
+1 yılbayramınız kutlu olsun efemmm
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 cümlemize hayırlı huzurlu bayramlar dilerim 🙋
+1 yılSen harbiden yüreği büyük bir kadınsın pozitif
14 Yorumla- +1 yıl
Estafurullah gülüm teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık bayramını en içten dileklerimle kutlarım sevdiklerinle huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏
- +1 yıl
Eyvallah pozitif kadın. Güzel günlerin olur umarım
- +1 yıl
Amin gülüm cümlemizin insallah 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılPara olduğu için kesin beğeniler şüphen olmasın 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Bizde çocukken öyle degilmiydik önemli olan azda olsa çocukların o mutluluğunu görebilmek zaten... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🌺
+1 yılBiraz bonkör ol pinti😂5 tl nedir😂
14 Yorumla- +1 yıl
Evet gülüm biraz az oldu ama bayram olduğu için evin alışveriş masrafı çocukların masrafı derken bütçem bu kadarına yetti az oldu ama gönülden oldu... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 hayırlı bayramlar 🌺
- +1 yıl
Gönlü güzel kendi güzel kadın. İyi bayramlar. Evden bir yere ayrılma geliyorum 🤣
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Heyecandan uyuyamadınmı
+1 yılGüzel kalpli ablam 🩷
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 bayramını en içten dileklerimle kutlarım sevdiklerinle birlikte huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🌺🌿🌺
- +1 yıl
İyi bayramlar ablam.🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸
+1 yılKonum at iki gözümün çiçeği 🙈
13 Yorumla- +1 yıl
Sevdiklerinle birlikte nice güzel bsyramlar geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar 🌺
- +1 yıl
İyi bayramlar. Çoook teşekkür ederim. Huzur ve sağlıklı nice bayramlara.
- +1 yıl
Amin gülüm insallah cümlemizin 🙏
5 liraya bisi gelmez apla 50 yap sunu gelelim😀
00 Yorumla
+1 yılPara versen daha makbul geçer diye tahmin ediyorum.
🤔00 Yorumla
+1 yılÇok güzel düşünmüşsün eline emeğine sağlık bu arada hayırlı bayramlar olsun
00 Yorumlasenin kalbin güzel. güzel kalp
13 Yorumla- +1 yıl
Estafurullah gülüm çok teşekkür ederim 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Çok güzel olmuş
13 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🌺
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılÇok düşüncelisin ya
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık hayırlı bayramlar dilerim 🌺🌿🌺
Ne güzelmiş
13 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🌺🌿🌺
- +1 yıl
Estafurullah teşekkür ederim 🙏
+1 yılÇok güzel düşünmüşsünüz 😊😊
13 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🌺
- +1 yıl
Hayırlı bayramlar 😊🌸
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yıl5 lira az değil mi ben kabul etmem
17 Yorumla- +1 yıl
Evet gülüm az ama böyle 20 paket hazırladım bugün haliyle kendi evimin çocuklarımın alışveriş masrafı vss de olduğu için bütçem bu kadarına yetti az oldu ama gönülden oldu... yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏 hayırlı bayramlar dilerim
- +1 yıl
Kıyamam ben sana şaka diyorum Allah birini binini yüz bin milyon etsin senin kalbin de güzel yüreğin de güzel gözlerin de güzel her şey bunlar değer biliyorsun
- +1 yıl
Benim payimida birak
- +1 yıl
Amin gülüm cümlemizin insallah 🙏 teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏senin canın sağolsun payını ayırırim
- +1 yıl
😘😘😘😘🌹
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
- +1 yıl
İyi bayramalr guzellik
ooo harika görünüyor iyiymiş
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yılişler güçler maalesef bize bayram yok
13 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur canim ne diyelim rabbim sağlık sıhhat versin kolay gelsin sanada sevdiklerinle birlikte nice güzel bsyramlar geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar 🌺
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim bebeğim seninde bayramın mübarek olsun çocuklarınla sevdiklerinle çok bayram gör inşallah
- +1 yıl
Amin gülüm hep birlikte inşallah 🙏
+1 yılEvdeyim kimae gelmedi
00 YorumlaDeprem bolgesindeyim tat tuz yok
00 Yorumla
+1 yılgitmiyor
10 Yorumla
+1 yılEl öpmeye geliyorum
00 YorumlaGelsem alabiliyor muyum
00 Yorumla
+1 yılinin şekerin hayatıma fruity girişi gibi
00 Yorumlaİban atimda harçlık gönder büyüksün sen