Ramazan İftardan sonra tatlınız pastanız hazır mı? MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 14 yaşında kardeşimin marifetleri 😄 İftardan sonra tatlınız pastanız hazır mı? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TeomanŞarkısıFenomen Takip Et Guru Yaş: 26 7 ay Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hazır iftar sonrası tatlımı atarım foto olarak 1 2 Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Bekliyorum 😄 Yorumla TeomanŞarkısı 7 ay Son soru paylaşımına bakın Yorumla
novelFenomen Takip Et Master Yaş: 38 7 ay Eline sağlık afiyet olsun.Böyle bir kardeşimin veya kızımın olmasını çok isterdim. 1 2 Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Teşekkürler birlikte olsun bi gün isteğin olur umarım Yorumla novel 7 ay teşekkürler biri olamaz ama biri olabilir elbet Yorumla
KnightsSwordFenomen Takip Et Master Yaş: 23 7 ay güzel görünüyor afiyet olsun :D 1 1 Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Birlikte olsun 😄 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 95% 7 ay Bunu en son 2 sene önce falan yemiştim ramazanda. Ama bu sene yapmadılar evdekiler. İsmi ne? 1 2 Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Gel birlikte olsun magnolia ismi Yorumla UniversalSoldier 7 ay Teşekkür ederim kral, afiyet olsun Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 7 ay Ramazan konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben tatlı sevmiyorum pek son zamanlarda. ama afiyet olsun. triliçe en sevdiğim tatlı 1 1 Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Bana hiç fark etmiyor her türlü tatlı pasta itinayla yerim
Ldygorgous Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 95% 7 ay Çok şanslısın her eve lazım öyle kardeş 😂 ve benim tatlım çikolata 😌 1 5 Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Tşkler düzenli olarak yapıyor 😄 çikolata işi yarına kaldı bizde tatlı konusunda böyle kardeşe sahip olduğum için baya şanslı olduğum doğru 😄 Yorumla Ldygorgous 7 ay Ne olsun işte bende abimlere yapıyorum anca 😂 afiyet olsun Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Bak onlarda şanslı işte sana sahipler 😄 Yorumla Ldygorgous 7 ay Yiyen taraf olunca şanslı oluyolar tabi 😂 Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Bu işler öyle 😄 Yorumla
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 36 7 ay Genelde evet 1 1 Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Afiyet olsun Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 84% 7 ay Yaa yerim onu ne güzel de yapmış😄 1 7 Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Kardeşime mi dedin magnolia ya mı 😄 Yorumla Gercegimsanri 7 ay Kardeşine ya😄 Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Magnolia yapmaya kim kalacak sonra 😄 Yorumla Gercegimsanri 7 ay Tamam yemedim o zaman 😄 Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Geçerli bi sebeple kurtardım kardeşimi 😄Size göndereyim yapsın ama geri gelsin haha Yorumla Gercegimsanri 7 ay Ahahahah teşekkür ederim size afiyet olsun 😊 Yorumla MarstakiJupiter 7 ay teşekkür ettim 😄 Yorumla
eyslül Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 93% 7 ay ayy ne güzel yapmış ellerine sağlık afiyet olsun 1 5 Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Teşekkürler birlikte olsun Yorumla eyslül 7 ay teşekkürlerr ben de yaparım belki birkaç gün içinde magnolya Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Bana da gönder 😄 Yorumla eyslül 7 ay ahahah tabi Yorumla MarstakiJupiter 7 ay 😄 😄 Yorumla
alfa_women Takip Et Xper 5 Yaş: 20 7 ay Hazırr iftarı bekliyorumm☺️ 1 2 Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Afiyet olsunn Yorumla alfa_women 7 ay Teşekkürler sana da Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Heralde hazır 1 4 Yorumla MarstakiJupiter 7 ay Ne varmış sofrada Cevap sahibi 7 ay Menümde fırında patates tavuk pilav salata ve ev baklavasi var 2 tepside poğaça yaptık MarstakiJupiter 7 ay Afiyet olsun güzel menü He Cevap sahibi 7 ay Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hazır iftar sonrası tatlımı atarım foto olarak
Bekliyorum 😄
Son soru paylaşımına bakın
Eline sağlık afiyet olsun.
Böyle bir kardeşimin veya kızımın olmasını çok isterdim.
Teşekkürler birlikte olsun bi gün isteğin olur umarım
teşekkürler biri olamaz ama biri olabilir elbet
güzel görünüyor afiyet olsun :D
Birlikte olsun 😄
Bunu en son 2 sene önce falan yemiştim ramazanda. Ama bu sene yapmadılar evdekiler. İsmi ne?
Gel birlikte olsun magnolia ismi
Teşekkür ederim kral, afiyet olsun
Ben tatlı sevmiyorum pek son zamanlarda. ama afiyet olsun. triliçe en sevdiğim tatlı
Bana hiç fark etmiyor her türlü tatlı pasta itinayla yerim
Çok şanslısın her eve lazım öyle kardeş 😂 ve benim tatlım çikolata 😌
Tşkler düzenli olarak yapıyor 😄 çikolata işi yarına kaldı bizde tatlı konusunda böyle kardeşe sahip olduğum için baya şanslı olduğum doğru 😄
Ne olsun işte bende abimlere yapıyorum anca 😂 afiyet olsun
Bak onlarda şanslı işte sana sahipler 😄
Yiyen taraf olunca şanslı oluyolar tabi 😂
Bu işler öyle 😄
Genelde evet
Afiyet olsun
Yaa yerim onu ne güzel de yapmış😄
Kardeşime mi dedin magnolia ya mı 😄
Kardeşine ya😄
Magnolia yapmaya kim kalacak sonra 😄
Tamam yemedim o zaman 😄
Geçerli bi sebeple kurtardım kardeşimi 😄
Size göndereyim yapsın ama geri gelsin haha
Ahahahah teşekkür ederim size afiyet olsun 😊
teşekkür ettim 😄
ayy ne güzel yapmış ellerine sağlık afiyet olsun
Teşekkürler birlikte olsun
teşekkürlerr ben de yaparım belki birkaç gün içinde magnolya
Bana da gönder 😄
ahahah tabi
😄 😄
Hazırr iftarı bekliyorumm☺️
Afiyet olsunn
Teşekkürler sana da
Heralde hazır
Ne varmış sofrada
Menümde fırında patates tavuk pilav salata ve ev baklavasi var 2 tepside poğaça yaptık
Afiyet olsun güzel menü He
Teşekkürler