Ramazan Hiç Sahura kalkmadan Oruç tuttunuz mu? ilkay9293 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler+1 yıl O gün sizin için zor geçmiş miydi peki Oruç için? Hiç Sahura kalkmadan Oruç tuttunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben tutmadım hiç 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Valla 7 bir hafta falan uyuya kalıp sahura kalkamadım öyle oruç tuttum açlıktan baygınlık geçirdim 0 0 Yorumla
Romantikçaki Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Belki erken yiyip uyumuşluğum olmuştur önceden ama normal de sahurumu her zaman yapmaya çalısırım. Hem sahur yapmak daha hayırlı ve iyi geliyor bana hem de sahursuz olmaz gibi onu yaşamak lazım 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Eskiden sahura kalkmak için uyurdum genelde kalkmadan tutardim şimdilerde uyumadan sahuru bekliyorum 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl siz yaparsanız ben de yaparım deyip niyetleceksen yapma öyle şeyler 0 0 Yorumla
Ali19272 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sahura kalkınca çok kolay oluyor bı anlamı kalmıyor bu yüzden kalkmıyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Ramazan konusunda 792 cevap paylaştı. Hayır kalktım şükürr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet ve bugünde seni yemek istiyorum 0 2 Yorumla ilkay9293 +1 yıl Ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin tadına bakmak istiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben tutmadım hiç
Valla 7 bir hafta falan uyuya kalıp sahura kalkamadım öyle oruç tuttum açlıktan baygınlık geçirdim
Belki erken yiyip uyumuşluğum olmuştur önceden ama normal de sahurumu her zaman yapmaya çalısırım. Hem sahur yapmak daha hayırlı ve iyi geliyor bana hem de sahursuz olmaz gibi onu yaşamak lazım
Eskiden sahura kalkmak için uyurdum genelde kalkmadan tutardim şimdilerde uyumadan sahuru bekliyorum
siz yaparsanız ben de yaparım deyip niyetleceksen yapma öyle şeyler
Sahura kalkınca çok kolay oluyor bı anlamı kalmıyor bu yüzden kalkmıyorum
Hayır hiç kalkmadan tutmadım.
Hayır kalktım şükürr
Genelde sadece su içerek tuttum
Tuttum
Yitip yattım
Evet
Yapmadım ama aşırı zor bi gün olurdu galiba
Bugün tutuyorum
Tuttum
Evet ve bugünde seni yemek istiyorum