İlk kez istahare namazına duracağım normalde hep normal namaz kılıyorum istihare namazı hakkında bilgisi olanlar bir yardım edebilirse çok sevinirim ya
İyi ramazanlar herkese💙
İlk kez istahare namazına duracağım normalde hep normal namaz kılıyorum istihare namazı hakkında bilgisi olanlar bir yardım edebilirse çok sevinirim ya
İyi ramazanlar herkese💙
arkadaşlar istihare nmazı diye namaz yok lütfen. kuran okuyun.
allah istişare edin der yani bilen bilgili insanlarla konuşup fikirlerini alın der
peygamberimiz de istihare hayrılısını istemek demektr. içinizden geldiği gibi allahtan hayırlısını isteyebilirsiniz. gerekirse namaz kılıp namazda dua edip isteyebilirsiniz. ama mutlaka allahın emrettiği gibi bilen insanlarla istişare edin demiştir. o nafile bir namzdır istihare namazı d, ye namaz yoktur. özellikle rüya olayı hiç yok sonradan birilere katmış.
Kur'anda bile Va peygamber efendimiz hatta sık sık kılar bu hacı hocalar atıp tutuyor hepsi ve başka konuşuyor hepsi ben Allah'ın kuranına ve peygamberin yaptığını bilir ve inanırım. Bir saat uyudum ve kalktım rüyada gördüm valla
kurnda yoktur. nereden uyduruyorsunuz
ben 35 yıldır kuran okuyorum. arap ülkelerinde projeler yaparken de o ülkeler meal tefsir tarih külüt araştırmaları yaptım
bu videolarını gönderdiklerim mahalle hocası değil hanımefendi. birisi 5 yaşından bu yana hafız ve şu an tefsir ana bilim dalı olan profesör.
diğeri yurt dışında kahire üniversitesinde eğitimcilik yapmış bir ilahiyatçı
siz kuran okumuyorsunuz. ama kuran konusunda uzman alim insanları hacı hoca diye geçiştiriyorsunuz yazık yahu yazık.
önce anlayarak kuran okuyun kuranı öğrenin sonra ahkam kesin
Boş okumuşsun kardeşim ben okuyup anladım sen kendince uydur ona inan
Bu âyet-i kerîmenin baş tarafında Resûl-i Ekrem sallallahu aleyhi ve sellem’e, mü’minlere merhametli olması, onlara yumuşak davranması, onları bağışlaması ve bağışlanmaları için dua etmesi emredildikten sonra, yukarıdaki tâlimat verilerek “iş hakkında onlarla müşâvere et!” buyurulmaktadır.
Yapılır ve yatılır buradaki önemli husus namaz dua ve sonrası için taki uyanana kadar hiç konuşulmaması ve namaz için alınan abdest ile yatılması
Saol
Rica ederim Allah kabul etsin 😊
İki remat istihare namazından hemen sonra uyunurmuş 😃
Uyumadan hemen önce yatılırmış saat fark etmezmiş nasipse bir saate yatarım istihareye
Allah kabul etsin :)
Amin saol kuzu
Allah kabul etsin.
Amin saol
Cevap
7Cevap
Yatmadan önce yap sen
Yatmadan hemen önce olması gerekiyor.
1 saat önce olmaz.
Tamam saol
Amin
Uyumadan ònce kil ve niyetini yap uyu sonra sonucu rùya bilen birine anlat. Bunu anca evliyalar çòzebilie
Uyumadan önce kılacaksın sonra da uyuyacaksın ilk yaptığında görmeyebilirsin 7 gün üst üste deneyebilirsin
İyi ramazanlar canım ama keşke bilseydim hiç bilgim yok normal namaz biliyorum
iyi ramazanlar. öğretebilirim istersen 🙂
@sessiz06ank öğrendim saol
Saol canım
❤️
Uyumadan hemen önce kılmalısın
Teşekkür ederim
Kılıp hemen yatmanın gerekiyor
Iki rekat kilican
uyumadan önce kıl..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?