Benim fix kendime has tarifim olan körili mantarlı, sucuklu, kaşarlı otlu omlet 😄ve acı biber turşusu klasik peynir zeytin filan

#TeomanŞarkısı 💙☕💙
Herkese hayırlı sahurlar...🌸
Benim fix kendime has tarifim olan körili mantarlı, sucuklu, kaşarlı otlu omlet 😄ve acı biber turşusu klasik peynir zeytin filan

#TeomanŞarkısı 💙☕💙
Herkese hayırlı sahurlar...🌸
Hayırlı sahurlar 🌸💖 Afiyet olsun çok güzel görünüyor! burada gördüğüm tarifi yapmaya üşenip yine kahvaltı ettik sahurda. 😂😂
Teşekkür ederim saol canım sanada afiyet olsun. Hangi tarifi yapacaktın ki 😄💙🌸
Bencende paylaştığın omlet vardı ya😂
Ha şu bu benim görselde yaptığım o omlet bu omlet haha neyse kuzu başka sefere yaparsın kahvaltıya bayrama mesela güzel gider
Kesinlikle denerim😋😋
💙
Güzel afiyetler olsun Allah kabul etsin
Amin seninde
Cevap
13Cevap
Sebze yedim
Afiyet olsun annem de sağ olsun bana yumurtalı ekmek yapmış ondan yedim haşlanmış yumurtayı ekmeğin arasına koymuş ondan yedim
Saolasın sanada knkm
🤗🤗🤗
Çok karmaşık bir tarif ama çok lezzetli duruyor ben deniyim bunu😋
Dene aşko
Bu biraz susatır beni sanki. 😅 Acı ve baharatlı yediğim zaman ağzım burnum kuru uyanıyorum. Afiyet olsun, lezzetli gözüküyor, ellerine sağlık. 🌻
Teşekkür ederim beni susatıyor fakat tadı öyle enfes ki dayanamıyorum her ramazan sahurda yapıyorum dbdh
Valla bu omlet için her sahuru heyecanla bekliyorum haha
Ramazan ayında sahur benim için mantarlı omlet demek fakat normaldede ayda bir anca aklıma gelir o kadar çok yiyorum ki 2 sene önce mantarlı omlet ten zehirlendim hastanelik oldum. Mantarlar bozulmuşlar çünkü yinede akıllanmadım alayına yerim ayol
Teşekkür ederim 💛
Bol sıvı tüketip son sahuru detoksla değerlendiriyorum. 😊
Afied
Çok teşekkür
Çok rica
Hayaller hatay usulu tavuk döner😍
Hayatlar sucuklu yumurta😅😅
Haha sana bsy diyim mı bu videoya bugün youtubede denk geldim çocuğun babası çok komik beni koparıyor
Aynenn🤣🤣
Pizza ve yumurtalı ekmek 😄
1 haftadır sahur yapmıyorum
Sahurda yemiyorum su içip yatıyorum
Klasik kahvaltı ettim
Yemek yemiycem 👍 su falan sonra niyet.
Güzel görünüyor
Saol
Ohh yarasi n
Thanks
Kuru fasulye pilav ve yoğurt yemiştim
Pişi ev arkadaşlarım istedi bende yaptım
Beyaz peynir ile birlikte makarna yedim.
Hiçbir şey yemedim
Hatirlamiyorum
Hurma su fix
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar