Seçimlerini yap, hangi KScan’sın söyleyelim! Bayrama mesajın nedir 🍬?

Selam KScan’lar! 🙌 4 haftadır iftar menülerini, dumanı üstünde tüten pideleri ve neler orucu bozar gibi türlü türlü soruları konuşarak Ramazan ruhunu KızlarSoruyor’da yaşattık ve Ramazan Bayramı’na adım attık. 🥳
Bayrama adım atar atmaz seni eğlenceli bir quiz’e davet ederek hangi KScan olduğunu söylüyoruz. 😍
Sorulardaki seçimleri yaptıktan sonra sonucu ve bayram mesajını cevap olarak bekliyoruz! 😎
Quiz'ler şu an için sadece mobil tarayıcı veya masaüstü üzerinden girişle görünüyor. Bu yüzden uygulamadan giriyorsan, quiz’i görebilmek için bu soruya tarayıcı ile girmelisin.
Ben genel olarak Bayramda hiç bir şey yapmıyorum :D çünkü akrabalar ile pek görüşmem kuzenlerde kendi halinde olurlar. bende muhtemelen dışarı çıkar biraz gezerim o kadar ya da alışveriş mezi açık olursa oraya giderim alışveriş yaparım. bunun dışında daha çok sosyal medyada zaman geçirmeyi seviyorum sadece. ama yine de herkesin bayramı şimdiden kutlu mutlu ve huzurlu olması dileği ile sevdikleriniz ile mutlu olun her zaman. onların yanında olun...
Testi çözdüm tabi ki de şaşırmadığım bir şekilde rahatlık çıktı ben de kendimden bunu beklerdim zaten :D rahatlık benim işim her zaman rahat olmayı seviyorum çünkü...
Keyfine düşkün, “rahatlık benim mottom” diyen KScan!
Bayramlar senin için daha çok tatlı, tatil ve arkadaş üçlüsüyle geçiyor gibi duruyor. Bayram geldiğinde “baklavaağ yok mu?” diye sinirleniyorsan bu iş tamamdır! 😂
Sağlığın, huzurun ve mutluluğun seninle olduğu bir bayram geçirmen dileğiyle KScan, iyi bayramlar! 🍬🥳
Bu ülkenin uğradığı müthiş yozlaşmanın etkilerinden biri, bayramlarda "tatil" yapmak... Kültürlerinin yok olmasına direnen ülkelere bakın, başların ne gelirse gelsin direniyorlar, umutsuzluğa kapılmıyorlar... Japonya'ya bakın, aslında dünyanın en büyük "terörislerinden biri" olan ABD, 2 atom bombası atıp bebek, çocuk demeden katletti onları. O zamandan beridir de Japonları asimile etmek için var gücüyle uğraşıyor. Birlik ve beraberliğimizi kaybetmemek için, geleceğimiz için, çocuklarımız, torunlarımız için, bu ülkeyi vatanımız yapmak için canlarını veren atalarımız için ve bu ülke için vazgeçmeyin, direnin, kültürümüzü terk etmeyin... Ve bu ülkeyi bu hale getirenlerin eline bir kez daha bırakmayın! Bayramınız kutlu olsun...
“Akrabasız hayat candır, akraba sevmiyorum" diyen KScan!
Seçtiğin seçimlerden vakumlayarak öpen, “ne zaman evleniyorsun yahuuu” diyen teyzeleri sevmediğin belli. Akrabalarla görüşmeye biraz karşısın sanki! Haklısın, akrabasız hayat daha güzel. 🤭
Sağlığın, huzurun ve mutluluğun seninle olduğu bir bayram geçirmen dileğiyle KScan, iyi bayramlar! 🍬🥳
Çok doğru 😄
“Bayramı bayram gibi yaşatmaya çalışan, rutin gelenek işte” diyen KScan!
Çoğu bayram aile ziyaretleriyle geçirdiğin için artık senin için rutine bağlanmış gibi.. Eski bayramlar artık yok gibi bakıyorsun ama gelenek haline geldiği için bayramı bayram gibi yaşamaya devam ediyorsun. 👻
Teşekkürler.. Hayırlı bayramlar..
Cevap
56Cevap
Herkese sevdikleriyle bol bol zaman geçirdiği, mutlu ve huzurlu bayramlar 🥳
Ne kadarda dogru tesbit 😂🥳
Nayır o baklavayı bırakamam beni bekliyor çünkü jfjfj
Herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Bu bayramı dopdolu geçirmek için gereken planlamalar yaptım. Hani o bayramın heyecanı şimdiden başladı diyebilirim
Allahü teâlâ ailece din ve dünya saadeti ihsan etsin, şeytanların şerrinden muhafaza etsin. Rızkınızı helal ve bol etsin. Zahiri ve batıni hastalıklarınıza acil, afiyetli, hayırlı şifalar ihsan etsin. Son nefeste şehidlik nasip etsin.
Vefat edenlere rahmet hayatta olanlara sağlık sıhhat temenni ediyorum,
Milletimizin ve İslam âleminin Bayramı’nı canı gönülden tebrik ediyor, bu mübarek günlerin hepimize hayırlar getirmesini, kurbanlarımızın kurtuluşa vesile olmasını Allah’tan diliyorum.
Bayramımız mübarek olsun.
Rabbim herkese hayırlı Bayramlar Diliyorum
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft
"Akrabasız hayat candır, akraba sevmiyorum" diyen KScan!
Seçtiğin seçimlerden vakumlayarak öpen, “ne zaman evleniyorsun yahuuu” diyen teyzeleri sevmediğin belli. Akrabalarla görüşmeye biraz karşısın sanki! Haklısın, akrabasız hayat daha güzel. 🤭
Gerçekten de benim D:
Hayırlı bayramlar dilerim herkese şimdiden 🌺🥳
Bana bu çıktı 😂
Çoğu bayram aile ziyaretleriyle geçirdiğin için artık senin için rutine bağlanmış gibi.. Eski bayramlar artık yok gibi bakıyorsun ama gelenek haline geldiği için bayramı bayram gibi yaşamaya devam ediyorsun. 👻
Bir taneden bir şey olmaz be abla..😀
Tam beklediğim gibi :D
Zaten tüm ramazan nerde o eski ramazanlar diye dolandım durdum. 😪
Tüm KScanlar'a sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve bol tatlı bayramlaarrr! 🥳🎉🎈
Bırakmam, bırakamam Canan teyze! zaten yılda 2 defa gömüyoruz. 😄
Tüm herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum, bayramınız mübarek olsun 🙏🏻🌸🍬💜
Bırak o baklavayı mı 😂 @KizlarSoruyor ya bu olmamış ama baklavayı seviyorum
“Bayram gelmiş neyime?” diyen KScan!
"Akrabasız hayat candır, akraba sevmiyorum" diyen KScan!
Ne kadar güzel bir söz :D
Bırak o baklavayı.. 😄
Teşekkür ederim, hayırlı bayramlar..
Ben bu KScanmışım
😄😄
Sana baklavavağ yok ghjjk
Sen geleneksel bebek çıktın 😅
@Bihteeerrr Bebeğim büyümem lazım ksh 😅😅
@Bihteeerrr yarın bol bol yiyeceğim 😅😅
@Bihteeerrr sana gelirim 😅😅
@Bihteeerrr Oralar güzeldir 😋😅
@Bihteeerrr ona ne şüphe canım 😅😅
@Bihteeerrr Biz sizi biliyoruz övmek ovulmek sizinde hakkınız 😅😅
@Bihteeerrr Bunu biliyorum bir ufak şakada benden olsun istedim 😌😌