Ben hurmalı ıslak kek yapıcam ya da vişneli sütlü muhallebi karar veremedim yiaa🙄
Ben hurmalı ıslak kek yapıcam ya da vişneli sütlü muhallebi karar veremedim yiaa🙄
Nannannemin Baklavası: Her Ramazan Bayramı'nda yemek isteyeceğim tek bir tatlı var, o da nannannemin yaptığı baklava.
Bir dahaki bayrama kadar ben de tatlı yemeyebilirim, bu bayram tatlıdan bıktım, o denli😂
Hahaha ayyy dgsfg
🤣
Annem sütlü tatlı yapacak kadayıfla birlikte saray muhallebi isteniyordu sanırsam ondan yapacak bir de ufaktan bir baklava yaparlar diye
Teşekkür ederim
🌼
Senin yapacakların da güzele benziyor 😃
Kız Seni Alan Yaşadı 😃
Saol
Sen de
Objektif olarak söylemek istiyorum;
Seni alacak adama Allah sabır versin 😅😅
Ne alaka kardeşim övüyor musun gömüyor musun çelişkin neden
Cevap
10Cevap
Tatlılarla pek aram yok. O yüzden yemek istemem.
Gittiğimiz evde ne varsa
Benim sevdiklerim bunlar. Ramazan ayının en popüler tatlılarından biri hurma. Doğal şeker içerir ve enerji verir. Ayrıca lif bakımından zengindir ve tokluk hissi sağlar. Güllaç, Ramazan ayında sıkça tüketilen bir sütlü tatlıdır. Farklı katmanları arasına hazırlanan güllaç yaprakları yerleştirilerek hazırlanır. Sade veya farklı malzemelerle zenginleştirilerek sunulabilir. Baklava, Ramazan ayında da tüketilen popüler bir tatlıdır. Fındık, ceviz veya fıstık gibi malzemelerle hazırlanan baklava, şerbetli tatlı sevenler için ideal bir seçenektir. Ancak, aşırı tüketmek kan şekerinizi yükseltebilir.
Vişneli muhallebi güzel gorunuyor. Bende sütlaç yaptım onu yiyeceğim:)
Afied
Farketmez tatlı olsun da her tatlıyı seviyorum ben hhfdkjgjsj
Ne varsa artık, onu yerim.
Şu an canım tatlı çekmiyor bilemedim
Soğuk baklava 😄
ben en çok kadayıfı seviyorum ama bol antep fıstıklı :D
Çoğunu yedik
Daha çok baklava
Sütlaç
Sufle yicem...
Baklavaa
künefe :d