Islam var mı sizce? Neden günahlar çok işleniyor? Ölüm gelmeyecek mi insana? Kadın ölmeyecek mi yoksa Allah mı yok mu hesap yokmu?

Erkek olarak göz zinasi işliyorum. Allah affetsin deyip geçiyorum. İşte çalıyorum. Yaş 33 olmuş. Üniversitesi bitti. Evlenmedim. Anne baba öldü. Asgari ücretle yaşıyorum. Kiralık evler 4000 TL. Doktora yapacak olsam zaman kaybı. Yapmassam okudum. İşçi olarak fabrikaya girdim. 8500 TL veriyor.

Sabaha kadar işte çalıştım. Eve gelirken otobüste bir kaç kız gördüm. Sutyenler gözüküyor, daracik tayt, birisinde kumas pantolon... Eve geldim. Bir arkadasla kaliyorum 45 yasinda. Wc girerken bir kiz tas catlasin 25 de duş almış cikti karsima Ölü gibiydi. Sabaha kadar kızın dermanı kalmamış.

Aklım başımdan gitti. Oruç falan kalmadı. Ya Rabbi sınavım ne zaman bitecek? Kardeşim İstanbul da ameliyat olacak. Artık yükü taşıyamaz oluyorum. Gerçekten neden bu kadar gidiyor günahlar ve neden artıyor. Dine saçma mı? Allah gerçekten var mı? Ölüm gelmeyecek mi bana? Neden bu haldeyim? Bazen yudum yudum ağlıyorum Ya Rabbi anasız babasız erkeğim, kardeşim de öyle diyorum. Bedenini acam gosteren Kadına cennet nasip etme diyorum. Hatam nerede sizce?

Islam var mı sizce? Neden günahlar çok işleniyor? Ölüm gelmeyecek mi insana? Kadın ölmeyecek mi yoksa Allah mı yok mu hesap yokmu?