Sahurda sevgilinize böyle bir sofra hazırlar mısınız 🥲?

Sevgilim olsa evet hazırlardım ama maalesef sevgilim yok sevgilim olmadığı için de hazırlayamam ama sevgilim olsa onun için her şeyi yapacağım için de hazırlamak isterdim sadece sahurda da değil sabah yatağına kahvaltı bile götürürdüm. yeter ki sevgilim olsun diye kalp şekilli yemekler bile yapardım
Cevap
16Cevap
Benim gözlerim mi bozuk yoksa hepsinin gözlerimi var.
Doğru görüyorsun hocam
Daha güzellerini hazırlıyorum, yemeklere kas göz yapmadan
Nimetle dalga geçmek gibi gadası. Ne ben böyle bir şey yaparım. Ne sevgilim benden böyle bir sofra bekler.
Oo bu ne ki kralını hazırlarım ama oda hazirlicak 😂
Bunu hazırlayabilmem için uykudan kalkmamam lazım uyumamış olmam lazım 😂 yoksa üşenirim
Gözümü açamıyorum bn sahurda bı de bunlarla mı ugrascm
Bu çok tatlı 😄 ama bu kadar sabırlı değilim 😂
Sabırdan çok daha fazlası var o sofrada😅
Uğraşamam, peynir ekmek yesin.
Yemeğe günah o ne ya djdj
Böyle şekilli şeyler hazırlamam
Bir dilim domates neyine yetmiyor 😂
Hayır daha güzelini hazırlarım
tövbeler olsun ama sofradan soğudum ya 🥺 delirdi bu sunumcu kadınlar 😂 bir de uğraşıyorlar ya uğur böceği vs pes! ya ben salatalığı soymaya üşeniyorum bazen hanım ablamız kalp şekli vermiş bir de , hele domates uğur böceği olacağını bilse dalındayken çürütürdü kendini imha ederdi 🥺
bu neee bunu yapmakla uğraşacağıma şerefimle aç kalırım (Allahım inş yapmam amin amin amin )
Konuş konuş büyük konuş
Büyük konuştuğumu farkedip parantez içine yazmışım zaten yapmam inş diye
Masa baya keyifli duruyor, sevgiliyi bilemiyorum ama canım isterse kendime böyle şeyler yapabilirim 😄🙈
Zor bi’ şey değil olur hazırlarım. Zaten genel olarak kendime bile sunumlu kahvaltı hazırlarım, o varken de hazırlayabilirim..
sahurda sevgilim böyle sofra hazırlasa aç kaldık diyip ağlarım
Hayır ne gereği var mideye inecek zaten oturup gömeriz birlikte :D
Sevgilim olsa daha güzellerini bile hazırlarım tabi ki 😍
Hayır tabi ki.. Sevgilimin gece 4te yanımda işi yok
En İyi Cevap