Afiyet olsun ben en çok sütlü tatlıları tercih ediyorum. çünkü sütlü tatlılar daha güzel hem de şerbetli tatlılar gibi çok aşırı şeker içermiyor. bu yüzden de özellikle akşam yemeklerinden sonra ya triliçe gibi sütlü tatıları tercih ederim ya da genelde bitter çikolata tercih ederdim. ama şu an diyet yaptığım için ve maalesef oruç tutmadığım için de genelde tatlı yemeği tercih etmiyorum. kilo konusundan dolayı özellikle. ama diyet bitsin yapacağım ilk şey tatlı yemek olacak :)
Senin bu deli dolu hallerinin üzerine gitmeyi seviyorum. Çılgınsın anın tadını çıkarıyorsun. Haliyle sana ulaşmak ve sonrasını yaşamak başka bir seviye 🤪
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Sütlü tatlılar hafif olduğu için daha iyi oluyor
genel mana da sütlü tatlı seviyorum
Afiyet olsun ben en çok sütlü tatlıları tercih ediyorum. çünkü sütlü tatlılar daha güzel hem de şerbetli tatlılar gibi çok aşırı şeker içermiyor. bu yüzden de özellikle akşam yemeklerinden sonra ya triliçe gibi sütlü tatıları tercih ederim ya da genelde bitter çikolata tercih ederdim. ama şu an diyet yaptığım için ve maalesef oruç tutmadığım için de genelde tatlı yemeği tercih etmiyorum. kilo konusundan dolayı özellikle. ama diyet bitsin yapacağım ilk şey tatlı yemek olacak :)
Sütlü tatlı
Şekerli yiyemiyorum
Çayı bile artık şekersiz içiyorum ancak kahveye alışamadım henüz
Normalde sütlü tatlı severim ama iftar sonrası canım aşırı şerbetli tatlılar çekiyor. Tüm gün şekersiz kaldığım için muhtemelen.🤷♀️
Mağnolia çok güzel ama kavanozda
@Spadess
Kavanoz olmazsa olmaz
Evet en sevdiğim
Genelde sütlü ama şerbetli de istediğim oluyor
1 haftadır şu siteye fırında sütlaç atıp durdular bugün şükür yiyebildim içim rahat😄😅🙈
Ne varsa yerim ama son günlerde şerbetli çok yeniyor.
Soğuk bir içecek veya dondurma daha keyifli oluyor. Tatlı çok ağır geliyor.
Sütlü ve çikolatalı, şerbetli tatlı normalde de ağır geliyor bana.
Sütlü tabi ki. Sen tatlı yanında kahve de içersin 😀
Evet güzel ikili
Evet. Hele ki senin gibi kahveyi seven birisi için 😀
Aynen:))
Sütlü de olur, çikolatalı da 😀
Lan bir günü de boş geç ve kadın 😄
Yarın ne yapsam acaba 😀
Beni etiketle artık bir yerlere yetti dayanamıyorum bak 🤣
😂😂
Yalnız sen tatlı da iyisin ha erkeğe enerji için yapıyorsun bunu birazda iki taşla bir kuş. Seni gidi seni 😂
Uzatma kes 😀
La değiştir diyorim su stili ve 2023'de ilk defa mesaj kutunu aç gayrı zamanı geldi 😄
Cıks 😀
Ya bir kere yaptın ben yakalayamadım cidden olmuyor yıllardır o anın hayalini kuruyorum😅
Hayaller biterse yaşanmaz 😀
Zaten bir ulaşsam devamı gelecek mesele orada sende bu bilinçte olduğundan cesur değilsin 🤣
Hmm😀
Senin bu deli dolu hallerinin üzerine gitmeyi seviyorum. Çılgınsın anın tadını çıkarıyorsun. Haliyle sana ulaşmak ve sonrasını yaşamak başka bir seviye 🤪
genelde tatlı aramam
sütlü tatlı nadiye, şerbetli tatlı ağır geliyor
Sütlü tatlılar tbik
Hergün değişiyor tatlı isteğim
Abla sütlü tatlı daha hafif
Sütlü tatlı tercih ederim hafif ve lezzetli olur