Evet, giderdim
Hayır, gitmezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tamam zamanında güldük bitti. Hiç sevmediğim insan tipidir kendisi. Gitmezdim. Zaten o dizide kim çağırsa iftara gitmezdim. Ama Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki İlyas Çakırbeyli çağırsın gider otururum o masaya. Hem kalabalık iftar sofrası güzeldir. Hem de onların sofradaki muhabbetleri daha eğlenceli. 😂
Cevap
15Cevap
Gitmezdim. Eğlenceli biri olsa da, aynı zamanda da zıt bir karakter. Anlaşamayacağım bir karakterle aynı masada oturup iftar da yapmazdım haliyle.
Abe ayıpsın tabisi giderim. Pembe ablamla çekirdek çitleme fırsatını kaçırır mıyım
Valla da mis
Onla ne dedikodular yapılır, kesinlikle giderdim😂
Giderdim şöyle bir renkli deli dolu karaktere ihtiyaç var. 😄
Yemek yiyeceğim muamma ama çekirdek çitlemek için giderdim 😂
Evet giderim, eğlenceli olurdu...
İlk başta iftira atsa diye okudum :D dedim ben uğraşamam yenemem. ama iftarmış. evet iftara çağırsa giderdim çok büyük bir ihtimal çünkü pembe abla zaten eğlenceli renkli bir karakter ama bunun için zihnimi boşaltmam lazım çünkü 4 saat dedi kodu beynimi çok yorabilir. ayrıca bir de çekirdek hediye ederdim muhtemelen severlerdi. elim boş gitmezdim. bir de orada maymun vardı ona da muz götürürdüm. misafirliğe giderken hediye alınması daha güzel olur. ama çok kalabalık ortamları da sevmediğim için sıkılırdım sırf eğlenceli olsun film karakteri ile tanışayım diye giderdim ben büyük bir ihtimal ama bir daha gitmezdim hiç bir şekilde. ben sakin sessiz yemek ortamlarını severim. mesela bir de ben en çok şey isterdim acemi cadı dizisin de ki karakterler ile daha çok iftar yenmeği yemek isterdim sihirli oltamları sevdiğim için oda
Nasıl olsa yemekleri Fatoşla Sultan hazırlar Pempeyle yemek için de 2 kilo çekirdek alır giderim😋
Evet giderdim iftardan sonra da oturur bir güzel çekirdek çitlerdik ama dedikodu yapmak istemezdim ya. O kadar oruç tutuyoruz bari günaha girmeyelim cbxnzj
Benden ne çıkarı var acaba diye düşünüyorum şu an. 😄 Erkek de değilim zengin de. Oğlu da zaten evli. Bilemedim. 😂
Yok kalsın o zaman 😃
Giderdim tbik. Beraber çekirdek citleyip iki lafn belini kirardk😅😅
Pembe ablayı kırmak olmaz. Giderdim, iftardan sonra birbirimizin suratına çekirdek tükürürdük
Gitmem çünkü titizim, çekirdek kabuklarını ağzından tükürmesine dayanamam shsjjs ayrıca mahalle ağzı ile konuşan kişileri sevmem maalesef. 🙂
Nasıl bir karakter bilmiyorum 🤷🏽 sakata gelmeyelim , gitmem
Severiz o zaman 😂
Giderimde çekirdekleri suratıma tükürmesin 😀
Abi nasıl gitmezdim kadında öyle bir yemek yeme hali var kiiii o sabah kahvaltısında normal peynir ekmek yerken bile benm canım çekerdiii
Giderdim bol bol kahkahalar arardik çekirdek citleyip;)
Giderdim.😂
Pembe'nin kafasın da yaşamak lazım biraz hayatı
Giderim be.. sıcak samimi aile muhabbetleri sohpetleri vardı, beni de arasına alsınlar çok isterim🥰
Yemek yemede çekirdek çitlerdik beraber ne gıybet yapılırdı he pink ciğimle😂
Gitmem😄 Ezan okunana kadar birbirimizi boğarız.
Giderim tabi hahaha 😂
evet ben giderdim çok tatlı bi kadın neden gitmeyim.
Ayy onla çekirdek çitlemek harika olurdu giderdim tabi 😃
Beraber birbirimizin suratına çekirdek kabuğu fırlatırız işte ne güzel.
Ay gitmem pembe kim bilir neden davet etmiştir 😂😂
sonrasında çekirdek çıtlayacaksak giderdim..
Gitmem. Sevmediğim bir tip
aç aç onu dinleyemen
hayır gitmem kesin bir şey ister :)
Çok itici bir karakter
tabiki çok eğlenceli olurdu 🥰
Gitmezdim
Tabi ki giderim Ay bu ne hoş bir soru
Koşa koşa...
Ben onun dilinden anlarım. Koşa koşa giderim. 🤣
Giderdim tabi ki
İftardan sonra cekirdek çitlersek evet
Çok keyifli bir iftar olur. 😀
Giderim valla eğlenceli olur :D
Pembe davet edicekte gitmicez jdjdkdkd
Gideriz abi Pembe abla matrak kadın
Davete icabet etmek gerekir
giderdim ya eskileri yad ederdik sjsjsjsj
Giderdim
Giderdim😄
Giderdim😂
Gitmezdim
Evet seve seve giderim
Ferat küpek😂
Giderdim ama modumda değilim. Başka zaman.
Giderdim😂
Evt giderdim
Ahahaha giderdim
Feratlar ve kupekler giremediği için giderdim
Giderdim 🤣😂
Koşarak 😂😂
giderim 🐆🐆🐆
Eveeettt
Giderim 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?