Ramazan Ogüç tutuyom uykumun dağılması lazım napiyim lütfen onemli? Ronaldocureizz Takip Et Xper 1 Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Bi nedenden dolayı uyumam lazım mk saat 19 21 de okunuyo jjsjsus Güncellemeler+1 yıl Gözüm gidiyo hadi mk Ogüç tutuyom uykumun dağılması lazım napiyim lütfen onemli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ramazan konusunda 608 cevap paylaştı. Balkonda temiz hava al gadası 0 1 Yorumla Ronaldocureizz +1 yıl Saol deniyim bi Yorumla
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Uyusan ne olur daha erken 0 1 Yorumla Ronaldocureizz +1 yıl Yok knk uyamam lazım neden varda Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl güç seninle olsun karşim 0 1 Yorumla Ronaldocureizz +1 yıl Knk cevap ver mk soruma napacam hsjsnzj Yorumla
yavruordekk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ogüç cozersen cevap vericem 0 2 Yorumla Ronaldocureizz +1 yıl kardeşim Yorumla yavruordekk +1 yıl Kardeşim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ogüç elinde demek 0 8 Yorumla Ronaldocureizz +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ogüç tutuyorum demişsin Yorumla Ronaldocureizz +1 yıl ya şöyle söyliceksen adam gibi yok sa sg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ogüç ne birader güncelleme yapıyorsun bari düzelt oruç mu? 12 ye kadar uyu gözünü açtığın gibi git yüzünü soğuk suyla yıka hareketli ol uykun açılır akşamda erken yatarsın. Yorumla Ronaldocureizz +1 yıl O ç uyumam lazım diyom nerenden okuyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse uykusuzluktan algı yetim kayboldu ettiğin küfüre bak ayıp birader Yorumla Ronaldocureizz +1 yıl Özür dilerim :( Yorumla Ronaldocureizz +1 yıl Aga nası uyumam destek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Balkonda temiz hava al gadası
Saol deniyim bi
Duşa at kendini açılırsın
Uyusan ne olur daha erken
Yok knk uyamam lazım neden varda
güç seninle olsun karşim
Knk cevap ver mk soruma napacam hsjsnzj
Ogüç cozersen cevap vericem
kardeşim
Kardeşim
Ogüç elinde demek
?
Ogüç tutuyorum demişsin
ya şöyle söyliceksen adam gibi yok sa sg
Ogüç ne birader güncelleme yapıyorsun bari düzelt oruç mu? 12 ye kadar uyu gözünü açtığın gibi git yüzünü soğuk suyla yıka hareketli ol uykun açılır akşamda erken yatarsın.
O ç uyumam lazım diyom nerenden okuyon
Neyse uykusuzluktan algı yetim kayboldu ettiğin küfüre bak ayıp birader
Özür dilerim :(
Aga nası uyumam destek