Bu soruda linç yemek istemiyorum iyi niyetten soruyorum flörtğm yozgat sarıkayalı 3,4 yozgatlı sarıkayalılardan uzak dur herkesle olur onlardan olmas vs diyor burada yozgat sarıkayalı var mı ya abi ne yapmalıyım sence 😂😂
Ya normalde asla şehire göre insan seçilmemeli her insan farklı değil diyorlar da acaba iyi de ben mi kötü bir şey arıyormusm gibime geliyor ama yani 1 kişi değil kaç kişi olmax yazmış bencede olmayacak ashshdjcjc
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yozgatlılarla yola çıkarsan yolda kalırsın😀
Net olmaz denedim aşırı kaba insanlar ayı gibiler ve yobazlar.
İlişki anlamında bilmiyorum ama tanıdığım yozgatlı insanlardan pek haz etmiyorum. Tabi heryerin iyisi kötüsü var...
İnsanları yozgatlı kayserili çorumlu vs. diyerek ayrıştırmak bana tuhaf geliyor. Karakterine bak ve ona göre karar ver. Biz ne desek boş.
Al bi Adanalı hayatına djfkdmd zaman su. Gibi geçsin
Adanayada kötü diyorlar ya ahshdhjcjc
🥹üzüldüm bak şimdi
Bende üzüldüm yozgatlının kötü olmasına ahshdhdjxjcj
Bende bir şansı hak eden kötülerdenim
bende sarıkayalıyım ama bu kişiden kişiye değişir herkes kendinden sorumlu bence memleketle pek alakası yok kafanız uyuşuyorsa olur gerisi hikaye
Ne alaka memleketle karakter aileye bak çevresine bak nereli olursa olsun
İşte uzagım nasıl bakıyım😂😂😂
Yozgatlı erkekler aşırı tehlikeli oluyor ve cok yalancı
Şeyler mi peki böyle ankaralılar gibi pavyoncu falanlar mı
Oho, onlardan bile daha cok tehlikeliler çok pislik insanları var şans vermeye degmez diye dusunuyorum
Ya normalde asla şehire göre insan seçilmemeli her insan farklı değil diyorlar da acaba iyi de ben mi kötü bir şey arıyormusm gibime geliyor ama yani 1 kişi değil kaç kişi olmax yazmış bencede olmayacak ashshdjcjc
Orası öyle tabi ama yozgat kayseri falan buraların erkekleri masum yuzlu seytan cıkıyor sen nerelisin ve nerden buldun yozgatlıyı allah askına😂
O beni buldu ya ben ağrılıyım😂
Olmsz
Açıklamasınıda yazın ya neden ama hahxjxjcjc
Denedim asla olmaz 😅
Her insan farklıdır
Herkes iyidir gönlünce :))) 🤣
Yobazlar kızım😂😂
Ye tatlıyı mik yozgatlıyı demişler
Olmas
olabilir..
Olmaz