Bu şekilde artı sevap mı kasıyorlar acaba 😄
Ben açlıktan perişan olurken insanların etkilenmediklerini görmekten ölüyorum
Bu şekilde artı sevap mı kasıyorlar acaba 😄
Ben açlıktan perişan olurken insanların etkilenmediklerini görmekten ölüyorum
Ben aslında pek inanmıyorum çünkü genel de bir insan bir şey keşke bitmeseydi diyor ama yarın aynı şekilde devam ediyor :D hatta bazıları bittiği için seviniyor bile açlık ve susuzluk yorduğu için. ben tutmadığım için benim açımdan bir şey fark etmiyor. ama aç kaldığım zamanlarda olmuştu ya da susuz kaldığım ve ne kadar zor olduğunu biliyorum bu yüzden de samimi bulmam. muhtemelen zorlanmışlardır ve iyi ki bitti demişlerdir bence. ama yine de bitmeseydi diyenler aç kaldığı için değil dini bir ay olduğu için demişlerdir yani bu tür gelenekleri yapmayı sevdikleri için daha çok diyebilirim. zaten bayram da geldiği için artık bayrama sevinsinler bence
Yani şahsen Ramazan'ı seviyorum Ramazan'ın farklı bir psikolojisi var hoşuma gidiyor ben zaten normal zamanlarda da yemekle ilgili hemen hemen benzer bir tablo ile yaşıyorum yani günün 16 saatinde yemek yemiyorum elimden geldiği kadar ibadetlerimi dikkat etmeye çalışıyorum ama Ramazan'ın manevi atmosferi gerçekten çok özel O yüzden özlüyoruz bir sonraki Ramazan'ı iple çekiyoruz
Ben o pozisyona alışkınım açlık hissetmiyorum Beni en çok rahatsız eden şey sahurda yemek yemek Eğer sahurda yersen rahatsız ediyor O yüzden sahuru çok küçük geçiyorum iftar biraz daha yoğun oluyor uykusuzlukla ilgili problem olabiliyor Çünkü iftar teravih sahur arası uyku bayağı dağılıyor gün içinde Bununla ilgili zorluk çekebiliyorum O da çok büyük bir problem olmuyor ama sürekli bu şekilde uykusuz kalacak olursan problem olur
Keşke bitmeseydi. 1 e 10 1 e 100 veriyor mis gibi. Ama gel gör ki bütün planlar ramazandan sonrasına. Günde 5 öğün yiyen birisi olarak açlık susuzluk pek etkilemiyor ama biraz bulutların üstünde gibiyim. Galiba sigarasızlıktan 😃
İftar sahur arası 1 paket sigara gidiyor. Ama soran olursa bırakacağım 😂
Cevap
5Cevap
Çok istiyorsa tutabilir mani olan kim ahsh 😂
Bitmesini istemiyorum manevî huzurunu seviyorum ben insanların derken içini bilemezsiniz
Keşke bitmeseydi ben koşullar ne olsa da zorlanmıyorum 🥲
Valla her sene ayni muhabbet donuyor genelde..
Ama her sey zamaninda güzel :/
Bazıları cidden samimi geliyor bazılarına dalga geçerek gülüyorum.😀
İnanmıyorum, bu sene beni çok zorladı oruç 😐
Evet, inanıyorum
Şov anam hepsi şovcu
İyi ki bitti diyorum
Yalakalik yapıyorlar desem çarpılcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?