AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Namaz kıl dua et, film izle, kuran oku, kendine hobi edin müzik olur enstürman, çizim, el işi vs
Teşekkürler
Ricalar
kuran oku ama anlayarak kendi dilinde. allahın sık sık emridir
Kur'an'ın mealini okuyorum onun dışında ne yapabilirim onu sordum
uyuyup sahura uyandınsa tek rekatlı namaz yani vitir namzı kıl. gce namazı peygambere emirdir ama siz de kılarsanız sevabı var
açın filmler izleyin hounuza giden filmler. tarihi mi seversiniz dini mi... artık ne sizi mutlu ediyorsa
mesela hz yusuf filmini açın
y da çağrı filmini
Film önerileri için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun
amin. allah sizden de razı olsun
iranlıların çevirdiği filmler hem tevrat hem kurandan alınan bilgilerle gerçeğe en yakın filmler
hz meryem filmleri var.
hz isa filmleri var
ayetlerle de destekliyorlar çok güzel filmler
7 uyuyanların filmi de var iranlıların. genelde oyuncular da aynı
Teşekkürler hepsine bakacağım tekrardan Allah razı olsun
amin sizden de
bulamazsanız linklerini gönderebilirim
kurtlar vadisi izle 1-97
Teşekkürler izlerim
Ben müzik yapıyorum...
Normal işlerime devam ediyorum.
Uyku sonra film ve çocuklar
Uyu kqnka djdnjdj
İş olsunda ne olursa olsun
Kur'an-ı anlayarak okumak en güzeli...
Zaten Kur'an'ın meailini okuyorum başka ne yapabilirim onu sordum
Dinler tarihi ile ilgilenebilirsiniz, kendinize İslami bir ilim dalı seçip o alanda ilim tahsis etmek için çaba sarf edebilirsiniz...
Dinler tarihi olabilir aslında ilgimin ve merakımın olduğu bir konu bununla ilgili kitaplar temin ederim teşekkürler
Pekala kolaylıklar dilerim, Ramazan ayında nefsi insana oyunlar oynuyor bir şekilde kendini geliştirmek için çaba göstermen takdire şayan...
Teşekkür ederim yeni şeyler öğrenmeyi severim bu tür konularda ilgimi çeker Allah razı olsun
Hepinizden, ben de zaman zaman heves ediyorum bir şeylere ama yarım bırakıyorum, boş şeylere zaman harcıyorum, darısı başıma :)
Başlarda ben de de aynısı oluyordu ama daha sonra bir şekilde başardım siz nelere heves ediyordunuz merak ettim doğrusu
Aynı şekilde dini konularda okumalar, dinlemeler yapıyorum, Arapça çalışıyorum ama bir süre sonra ara veriyorum, nefsim ağır basıyor ve nefsi şeylere vakit harcıyorum
Hepimizin yaşadığı bir durum nefsimize yenik düşüyoruz ama ne zaman nefsimle mücadele içinde olsam aklıma İmam Gazalinin şu sözü gelir "Nefs ruhun bineğidir eğer insan nefsinin dizginlerini salıverir onun gittiği istikamete kendini bırakırsa helak olması kaçınılmazdır şayet nefsini öldürmeye çalışırsa bu sefer de hakikat yolunda bineksiz kalır o halde nefsinin dizginlerini elinde tut ve bineğinden faydalan". Bu söz beni her zaman nefsime galip gelmeye yardımcı oldu
Evet gerçekten çok değerli çok etkileyici teşekkür ediyorum ama olmuyor işte şu an bile olmadık şeyler aklıma geliyor kendimi tutmaya çalışıyorum ama sanırım engel olamayacağım, daha kontrollü bir şekilde yapmaya çalışıyorum her şeyi. Aslında tamamen ihmal de etmiyorum okumayı araştırmayı ama öyle işte, sen nasıl engel oluyorsun kendine? Nefsani arzularına?
Kur'an okurum kardeşim ne zaman her ne olursa olsun Kuran okurum ben her gün Kuran okurum ailem bile kızım sen çok iman ediyorsun derler bana ama yine de kimseyi dinlemem okurken ağladığım bile olmuştur ben kendi nefsimle her zaman mücadele içindeyim Allah'ı hatırlarım dua ederim ben nefsimle böyle başa çıkarım kalbimdeki imanımla nefsimi yenerim
Maşallah teşekkür ediyorum yardımcı oldun. Mesela hiç mi peki kendini cinsel anlamda tatmin etmek için bir şey yapmıyorsun? Yaşın kaç bu arada?
18 yaşındayım ve maalesef benim yaşımda olupta zina eden bir sürü genç kız ve erkek var ben zinayı seçmedim mastürbasyon ile kendimi tatmin ettim zaten zina etmek yerine mastürbasyonu seçersen mastürbasyonun bir günahı olmuyor ama çok sık yapmam bir haftada 2 3 kez yaparım o kadar ama Ramazan ayında asla yapmam şu anda da yapmıyorum zaten onun dışındaki aylarda yaparım bu kadar
Tamam
medinegülü777 hesabımın adı
El işi olur kitap okuma olur
Yatmakla
Kitap okunabilir
Kitap önerin var mı
Jack London serilerini öneririm
Uyumakla
İlim irfanla