Şehir dışına çıkacağım.
Evde olurum sanırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

şu an için bir kombin düşünmedim zaten özel bir hazırlığım yok zaten evde olurum büyük bir ihtimal şehir dışına çıkmam, o gün üzerime ne yakışırsa onu giyebilirim hazırda kıyafetlerim var yeterince. zaten bayram da bir yere gitmeyi düşünmüyorum sadece yengemler gelecek Antalyadan onları görürüm belki ben kendim dışarı çıkıp gezebilrim ya da kuzenlerim ile buluşabilirim Ankara da pek gezecek bir yer yok zaten. bayram kombinlerim de siyah pantolon, sweet veya tişört üstüne hırka veya deri ceket olabilir. gerçi havanın da durumuna bağlı biraz. yeni kıyafet almadım çünkü. Zaten bayramdan sonra da Antalya ya gitmeyi düşünüyorum tatil ve gezi için bir kaç süre kalırım.
Dünden bi’ farkı yok benim için bayramların..
Her gün şık giyinmeye özen gösterdiğim için bayram için eskisi gibi ekstra bi’ iyi olma çabasına girmiyorum..
Baba tarafımla iletişimimiz ailecek kopuk durumda. Anne tarafımla iyiyiz ama onlar da her bayram biz gitmeden Türkiye'ye geliyorlar. O yüzden sanırım evde olucam ama yine de her bayram olduğu gibi bu bayramda da küçük kız çocukluğu çizgimi bozmadan babamla kıyafet alışverişi yapacağım 😄
Karar verdim. Siyah dantelli crop takımı giyeceğim. Hava güzel olursa da üstüne yine siyah-beyaz tonlarında büyük boy şapka. Şehir dışına çıkma durumum var o olmazsa at çiftliğine.
Cevap
38Cevap
Ankara’yı bekleyecek birileri lazım.
Hafta sonu alacağım bireyler
Evet ancak bir yerde unuttum ve kayboldu 😃
Faruk ekin mağazasından indirimli 2 tane blüz buldum, onlarla kombin yapcam. Pantolon çok var zaten, tek sorun artık dar gelmeleri.
Her zaman ki gibi günlük ve şık karışımı. Evin mutfağına gidiyorum bayrama 😄
Bence de 👍😄 mutfağa doyamıyorum 😋🧡
Spor takılırım yunan adalarına gitmeyi düşünüyorduk arkadaşlarla belki oraya giderim.
Soruyla anketin mantık ilişkisi?
Yanlış yere attım pardn snfjfje
evdeyim ben..
gelen giden filan falan rahat bişiler giyerim
Normal pantolon gibi görünen eşortman bir tane de şık yakalı T-shirt 😄
Kolları tül bluz ve siyah kot yüksek topuklu yarım çizme giyerim , siyahçı takılırım zaten çalısacağım içinde kıyafet üzerimde çok durmucak. Maksat aile ile bayramlasınca düzgün durmam olsun
kendime takım alt üst olanlardan aldım bugün çok yakıştı bana ama büyük ihtimalle dışarı çıkmam evde olurum 😅
Kahverengi, deri pantolon istedim intten tişört bulamadığım için gidip avmden alcam mecburen ayakkabım zaten var
Normalde ne giyinirim özel birsey almam ne varsa onu giyerim
Eskisi gibi değilim :/ aldık bir şeyler adettendir diye. Ama heves meves kalmadı ki
Evde donla gezmek gibi bir planım var
Yurt dışında bayram o kadar da aktif olunmuyor maalesef normal sıradan gün gibi.
Wide leg mavi jean pantolonumla gri sweatshirt djdj yaramaz kız çocuğu kombinimle tamamım ben 😅
Bu pahalılık ta evden çıkmamak daha akıllıca geliyor!
İşimizin başındayız malum kombin belli Takım Elbise eve gelince yaşasın özgürlük :D
Saks mavisi birtakım almıştım. İçine sütlü kahverenginde tişört ve yine o renge yakın çanta, ayakkabı aldım.
Hiç dışarı dışarı çıkmayacağım hiçbir yere gitmeyeceğim bu yüzden giysiler umrumda bile değil
Evde meşhur gri eşofmanımla gezmeyi düşünüyorum 😄
Daha karar vermedim
Yeni nirşey almıcam. Zaten bayram da bayram gibi geçmeyecektir masraf etmeye gerek yok.
Soruyla anketin mantık ilişkisi?
Hayır ben daha çok nasıl iyilikler yapabilirim diye kafa yoruyorum.
evdeyim. çünkü kedim doğuracak :)
Kombin falan yok sevmem bayramları
Burada ramazan bayramı yok
Kombini hazır ailecek evde olacağız
Kombin falan dusunmedim zaten hep şık bi adamim
Şehir yolculuğu gözüküyor bakalım
Para biriktirip PC alcam çok zor
Açıkçası umurumda bile değil.
Henuz alisverisimi yapmadım
Evet evde donla gezecem
Mis gibi sivil ya biz 😂😂
Memlekete gidicem düşündün kıyafeti