Ramazan Bayramlık kıyafetler alacak mısın? Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ben her bayram alıyorum, bayram sabahı da giyiniyorum.☺️ Çocukluktan gelen bir heves🥰🤗 Bayramlık kıyafetler alacak mısın? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır almayacağım sadece yazın Mayıs aynı gibi alış verişe çıkarım sadece 1 0 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Son 4 senedir hayır bayram mı kaldı nerdeee o eski bayramlar... 1 1 Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Olsun giyinilir Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Ramazan konusunda 359 cevap paylaştı. Hayır hiç almıyorum senelerdir aynı kıyafetleri giyiyorum zaten hep evdeyim ihtiyaç duymuyorum 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeni bir giysi almadım olanları giyerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır almayacağım sadece yazın Mayıs aynı gibi alış verişe çıkarım sadece
Son 4 senedir hayır bayram mı kaldı nerdeee o eski bayramlar...
Olsun giyinilir
Hayır hiç almıyorum senelerdir aynı kıyafetleri giyiyorum zaten hep evdeyim ihtiyaç duymuyorum
Yeni bir giysi almadım olanları giyerim
Oruç tutamayana bayram yasak.
bayrammı kaldı yaaa bayramlık alıp kime giyincez
Aldım.
Alirim nolcak:)
Hayir, fakirim ben