Ramazan Cünüpken oruç tutulur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 yıl Googlede araştırdım tutulur yazıyor Cünüpken oruç tutulur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Googlede nereden baktıysan yanlış bilgi. Cünüp oruç tutulmaz günah ve tutulan oruç kabul olmaz. Boy abdesti alıp oruca niyet verilmeli 0 0 Yorumla
Bengeldigerigeldi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Regl döneminde tutulmaz. Normsl bir cünuplukse tutulur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Az önce bşldım gusül alamam şu an ailem yanlış anlar bu yüzden gusulsüz oruç tutcam öğlenden önce gusül alırım diye düşünüyorum Yorumla
Sedat10100 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Tutulur ama bir namaz vakti geçmeden gusul almak gerekir buda namaz içindir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Googlede nereden baktıysan yanlış bilgi. Cünüp oruç tutulmaz günah ve tutulan oruç kabul olmaz. Boy abdesti alıp oruca niyet verilmeli
Regl döneminde tutulmaz. Normsl bir cünuplukse tutulur
Az önce bşldım gusül alamam şu an ailem yanlış anlar bu yüzden gusulsüz oruç tutcam öğlenden önce gusül alırım diye düşünüyorum
Tutulur ama bir namaz vakti geçmeden gusul almak gerekir buda namaz içindir.
Gusül alırsan tutulur
Tutulmax
Gusül al tut
Hayır
Hayır tutulmaz
tutuluyor