Ramazan KS'den kimin iftar davetine gidersiniz ya da iftara davet edersiniz? yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kimin iftar davetine gider ya da çağırırsiniz.Beni de çağırın loo beleş iftar sofrasına geleyim djdjd KS'den kimin iftar davetine gidersiniz ya da iftara davet edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. @madina1 tabi ki de 🌸 2 1 Yorumla madina1 +1 yıl Tenkyuuu 🤓💜 Yorumla
Beliz_inquiring33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Buradakileri pek tanımıyorum o yüzden muhtemelen gitmez ya da çağırmazdım ama birini seçmek gerekirse @Barış_LonelyForever olabilir. 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl @madina1 davet ederse hamsi yapıp yanınada hurma getircem 😋 2 3 Yorumla madina1 +1 yıl Yaaaaaaaaaa ama çok tatlıı 💚💜💗💖💚❤ Yorumla madina1 +1 yıl Olur tabi Yorumla Carlosroberto +1 yıl Tamam 🙂 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Ben yemek yapayım bütün site gelin valla 1 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Öyle biri yohtur 2 4 Yorumla yasinnn22 +1 yıl Niye yohtur djdj Yorumla madina1 +1 yıl Yorumla yasinnn22 +1 yıl Memati abi geldiyse susmaktan öteye geçmez eyvallah hanimagam djdj Yorumla madina1 +1 yıl dndnds eyvallah bizden usta Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Akraba davet ederim 1 2 Yorumla yasinnn22 +1 yıl KS den kanka ksden kimi davet eder ya da giderdin djdj Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Kimse yok etmezdim gitmezdim Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Seni aga 1 3 Yorumla yasinnn22 +1 yıl Ayy agamm ciddi mi heyecanlandım bak djdjjdjjHergün 3 kere mi djdj Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Ramazan boyunca cafs Yorumla yasinnn22 +1 yıl Jdjdjd Yorumla
Birrrrbilenkızzzz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl @Bizden_Söylemesi 1 2 Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Birrrrbilenkızzzz +1 yıl @Bizden_Söylemesi rica ederim ☺ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
@madina1 tabi ki de 🌸
Tenkyuuu 🤓💜
Buradakileri pek tanımıyorum o yüzden muhtemelen gitmez ya da çağırmazdım ama birini seçmek gerekirse @Barış_LonelyForever olabilir.
@madina1 davet ederse hamsi yapıp yanınada hurma getircem 😋
Yaaaaaaaaaa ama çok tatlıı 💚💜💗💖💚❤
Olur tabi
Tamam 🙂
Ben yemek yapayım bütün site gelin valla
Öyle biri yohtur
Niye yohtur djdj
Memati abi geldiyse susmaktan öteye geçmez eyvallah hanimagam djdj
dndnds eyvallah bizden usta
Akraba davet ederim
KS den kanka ksden kimi davet eder ya da giderdin djdj
Kimse yok etmezdim gitmezdim