Dindar bir sayfa böyle bir şey paylaşmış,
Sizce yoga bir ibadet mıdır?
Tam olarak bilmesem de yoga yapan birinin namaz kıldığını da görmedim açıkçası.

Dindar bir sayfa böyle bir şey paylaşmış,
Sizce yoga bir ibadet mıdır?
Tam olarak bilmesem de yoga yapan birinin namaz kıldığını da görmedim açıkçası.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
https://www.google.com/amp/s/sorularlaislamiyet.com/blog/reiki-yoga-meditasyon-gibi-insandaki-biyoenerji-kullanimina-dair-uygulamalara-islamin-bakisi%3famp
Yoga spor namaz ibadet bağdaştırmak bile saçma
Namaz kılmak ama yoga yerine meditasyonda yaparım oda iyi geliyor
Din de uydurmaca, ben de muhammedi goren, eden oldugunu sanmiyorum acikcasi
ateist olman müslümanları ilgilendirmiyor. çinine dön.
Kanka musluman din islam yok.
sana göre yok.
Göster neredr var?
Sana iki yazi yazssm yeni din diye, inanacak kivamda adamlarsin. Din dedigin bu kadar basit iste, ne istyorsin
yav git allah aşkına. ben kuranı 5 tefsiriyle okudum. sana ne insanların inancından. alakasız yorumlar yapma
Ee okudun da ne alaka yani seninkiyle simdi.
Bende 5 dil biliylrum ne alaka?
yani kuranı biliyorum demek istiyorum. çok sığsın
Birilerinin hikayelerini okudun, biliyorsun. Benzerleri cok var, birak bu işlelri
sanane kardeşim. sen gelip burada saçmalayamazsın. kuranı okuduğun bile şüpheli.
Istedigimi soylerim sana mi soracagim.
Yoga yapinca dinde olmuyormus, ne dini la ne dini. Ne muhammedi hani allah hani leygamber.
1 tane var mi gostersene bunlarin suyu mu bitti, isleri mi yogin 1 tane kalmadi mi.
Bende sana yazayim da din diye kitap okursun belki
ALLAHA ne zaman dua etsem sıkıntılarım çözüldü. bu seni ilgilendirmez sen inanmıyorsun diye insanları tahrik edemezsin. bende o zaman ateistler canım deyim.
Tahrik olan sensin.
Ben de dini destekliyorsin diue inanmayanlari tahrik ediyorsun diyor muyum sana?
Dua edince oluyormus. Biraz daha et bari de dolar dussun, ekpnomi duzelsin, hersey yoluna girsjn. Olmaz mi?
din uydurmaca diyorsun kardeşim. bu açıkça tahriktir. tevekkül edersen allah da işini yoluna koyar.
Tr musluman ulkesi, basimizdakilrr imamhatipli, hatta arap adasinin hepsi musluman ve goruyoruz halimizi.
Dualarimiz eksik diyorsun, eyvallah.
başımızdakiler müslüman değil. öyle namaz kılmayla müslüman olunmuyor.
namaz kılmak tabiki..
İkisinin de faydası yok
namaz
Namaz kılmak