Ramazan İftara menüde neler yaptınız? Birbirimize fikir olsun hem :) Sizinde son dakikalar tatlı krizinizzzz tutuyor mu? Be7azgül Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Fikir Olsun 😇 Gerek yok bence😶 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İftara menüde neler yaptınız? Birbirimize fikir olsun hem :) Sizinde son dakikalar tatlı krizinizzzz tutuyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sebze yemekleri afiyet olsun size :) 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Güveç, pilav, salata, Nigar aşı çorbası brownie 1 2 Yorumla Be7azgül +1 yıl Ellerine sağlık ☺️ Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Saol Yorumla
Kriminal_Kalp Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Son dakikalar değil de sonrasında tutar 😊 ne yaptın akşama 😊 0 14 Yorumla Be7azgül +1 yıl Biraz karışık domatesli sebze kızartması biber patlıcan vs. soğuk bir çorba bulgur pilavı ve bitter çikolatalı yaş pasta sizin menü nedir? Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Bilmiyorum henüz doğrusu. Ama tatlı sevmeni sevdim. En sevdiğin tatlı ne? 😊 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Benim soğuk baklava şu aralar 😊 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Hey? 😂 Yorumla Be7azgül +1 yıl Güzel bir seçim bu ara çok gündemde zaten. Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Senin seçimin? Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Antepli falan mısın yoksa 😊 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Bir gerginlik var sende de çözemedim Yorumla Be7azgül +1 yıl Aşiretimin Adını da yazmamı ister misin 😂😂 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Yav yaz hele 😂 Yorumla Be7azgül +1 yıl Zaimoğlu Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl İyi bilmişim 😊 bend orada iki yıl öğretmenlik yaptım 😊 takip edebilir misin acaba Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl orada mısın 😊 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl 😞😞 Yorumla
Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eniştem davet etti ne varsa artık bilmiyorum, galiba pide var 0 1 Yorumla Be7azgül +1 yıl İftar sofraları zaten mükemmel oluyor en iyisiii dertsiz tasasız ☺️☺️ Yorumla
Obirbeyefendii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 72% +1 yıl Bugün ne yiyeceğime ben de karar veremedim 1 6 Yorumla Be7azgül +1 yıl Kendin mi hazırlıyorsun? Yoksa Hazıra mi konuyorsun ☺️ Yorumla Obirbeyefendii +1 yıl Bazen annem yapıyor, bazen ben yapıyorum. Bugün ben yapacağım ama😅 Yorumla Be7azgül +1 yıl Yöresel yapalım o zaman ben soğuk bir çorbaya başlıyorum ☺️ hadiii sende bul bişeyler Yorumla Obirbeyefendii +1 yıl Domates çorbası yapayım ben de. Üstüne kasar bir de oh mis Yorumla Be7azgül +1 yıl Şimdiden Ellerine sağlık Afiyet olsun (: Yorumla Obirbeyefendii +1 yıl Seninde ellerine sağlık. Hayırlı iftarlar. Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Ayyy tatlı diye ölüyorum ve kola diye 1 4 Yorumla Be7azgül +1 yıl Sarı kula diyen abi geldi Aklıma 😂😂 Yorumla LordVoldemord +1 yıl 😂😂😂😂 nasil kula ulmasss Yorumla Be7azgül +1 yıl 😂😂 Yorumla LordVoldemord +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sebze yemekleri afiyet olsun size :)
Güveç, pilav, salata, Nigar aşı çorbası brownie
Ellerine sağlık ☺️
Saol
Son dakikalar değil de sonrasında tutar 😊 ne yaptın akşama 😊
Biraz karışık domatesli sebze kızartması biber patlıcan vs. soğuk bir çorba bulgur pilavı ve bitter çikolatalı yaş pasta sizin menü nedir?
Bilmiyorum henüz doğrusu. Ama tatlı sevmeni sevdim. En sevdiğin tatlı ne? 😊
Benim soğuk baklava şu aralar 😊
Hey? 😂
Güzel bir seçim bu ara çok gündemde zaten.
Senin seçimin?
Antepli falan mısın yoksa 😊
Bir gerginlik var sende de çözemedim
Aşiretimin Adını da yazmamı ister misin 😂😂
Yav yaz hele 😂
Zaimoğlu
İyi bilmişim 😊 bend orada iki yıl öğretmenlik yaptım 😊 takip edebilir misin acaba
orada mısın 😊
😞😞
Eniştem davet etti ne varsa artık bilmiyorum, galiba pide var
İftar sofraları zaten mükemmel oluyor en iyisiii dertsiz tasasız ☺️☺️
Bugün ne yiyeceğime ben de karar veremedim
Kendin mi hazırlıyorsun? Yoksa Hazıra mi konuyorsun ☺️
Bazen annem yapıyor, bazen ben yapıyorum. Bugün ben yapacağım ama😅
Yöresel yapalım o zaman ben soğuk bir çorbaya başlıyorum ☺️ hadiii sende bul bişeyler
Domates çorbası yapayım ben de. Üstüne kasar bir de oh mis
Şimdiden Ellerine sağlık Afiyet olsun (:
Seninde ellerine sağlık. Hayırlı iftarlar.
Ayyy tatlı diye ölüyorum ve kola diye
Sarı kula diyen abi geldi Aklıma 😂😂
😂😂😂😂 nasil kula ulmasss
😂😂
😂😂
Khffsff