Ramazan Sahur programı izliyor musunuz? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Selamün aleyküm öncelikle sahur programı izliyor musunuz veya izlediniz mi hangi program izliyorsunuz ben Mehmet fatih citlak hocami izliyorum 😊 bu adamın sohbetleri ni çok seviyorum öyle güzel anlatıyor ki Maşallah https://youtu.be/lhpqkmPHbmY Sahur programı izliyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Ramazan konusunda 792 cevap paylaştı. Ne iftar ne sahur izlemiyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. İzlemiyorum 0 0 Yorumla
Birdemett Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl Evet Nihat Hatipoğlunu izliyorum 2 4 Yorumla turgayatacan +1 yıl Yanlışlıkla oldu pardon Yorumla Birdemett +1 yıl @turgayatacan ne oldu anlamadım Yorumla turgayatacan +1 yıl Yanlışlıkla iş tk atmıştım onun için yazdım Yorumla Birdemett +1 yıl @turgayatacan tamam Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Evet izliyorum bunu zoom yapıyorum hepsine 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ne iftar ne sahur izlemiyorum
İzlemiyorum
İzliyorum evet N. Hatip Oğlu
Evet Nihat Hatipoğlunu izliyorum
Yanlışlıkla oldu pardon
@turgayatacan ne oldu anlamadım
Yanlışlıkla iş tk atmıştım onun için yazdım
@turgayatacan tamam
Evet izliyorum bunu zoom yapıyorum hepsine