ben 1 hafta önce uyurken aklıma bir şey geldi ve ben bunu başarırsam 10 tane kurban kesicem dedim. ama 10 kurban bana çok fazla geldi biraz düşününce. henüz dilediğim şey olmadı. ben bugün dua etsem Allahtan özür dilesem ve o istediğim şey olursa 2 tane kurban kesicem desem allah kabul eder mi? bende 2 tane kesin keserim o dediğim şey olursa ama şimdi kendimi günah işlemiş gibi hissediyorum 10 tane dedim çünkü. 2 tane adak adasam ve kessem Allah günah yazmaz değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncellll
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gücün neye yeterse knk
abla ben başta 10 tane dedim ama gerçekten fazla geldi. iki dileğim var hayatta ikiside olursa her bir dilek için 2 tane kurban kesicem. problem olmaz dimi? dua da ettim bugün tövbe edip
Sorun yok bir daha yapamayacağın şeye adak verme tövbe ettiysem birde namaz kıl yeter 10 adak yerine yapabileceğin kadar adak ver 10 tane kedi maması al binden ufak 10tl eder 100 TL 10 hayvanı doyur oda kabul olur tövbe açısından
teşekkür ederim kuranı okuyan yakın bir arkadaşımı aradım oda tövbe et dua et dedi. dileğim gerçekleşmemiş zaten gerçekleşince kesicem teşekkür ederim
Allah kabul eder inş
Eğer isteğin şey olursa 10 tane kesmen gerek 2 falan düşürmek Allah ile pazarlığa girmek oluyor dinden çıkarsın 10 tane kesicen ben de isteğim okulu kazanınca 1 koç kesicem diye adak adadım.
abi ama benim yaşım küçük gücüm yetmez. ilerde işe başlayınca çalışıp kessem kabul olur mu? ama o zamana kadarda zaman yok
Gücünün yetmediği söz neden söylüyorsun isteğin şey neki?
boyum 187 olursa 10 tane kescem dedim bir anda. şimdi düşündüm ama yapamam boyumda zaten 187 olmadı henüz. tövbe edip dua etsem ve tekrar adak adasam olur mu ne yapıcam abi?
Boyun kaç knk , gücün yetmiyor ise tövbe et ama boyun 187 olmazsaa bir şey olmaz dini bakimdan mükellef olmazsin
abi şu an 182 yim peki olursa ne yapıcam. bir anda ağzımdan çıktı napcam bilmiyorum :( bir tane imama sorucam instagramdna